Гости Guest - . . .- Написано Мај 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Да ли неко са форума има paypal рачун, потребна нам је помоћ око извршења једне трансакције од 18 долара? Веома је хитно. АКо има нека ми се јави овде или на ПП или на чет. Вратићемо му новац на било који начин који жели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Imam ja. Samo što nemam fizičku vezu s njim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Možeš koristiti i western union. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Завршили смо. Хвала свима који су ме звали да ми пнонуде услугу. Хвала нашем брату који је све на крају и одрадио. Не мора да јавно говорим име, зна он ко је. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука