Гости Guest - . . .- Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Најбољи су у целој причи атеисти, када их је питала ко је од њих крштен. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Super ,ovi mormoni su zakon ,medju njima ima svega ono po deset žena,a ovaj budista je vrh pravi Sidarta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Мормони су тоталитарна секта. Боље да су мрмоти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor_NumberOne Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Неко овде у овој репортажи рече да се треба наводно бити толерантнији... Па ако ми у Србији нисмо толерантни према овим свим циркузантима, онда незнам ко јесте... свашта ИГОР_NumberOne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Најбољи су у целој причи атеисти, када их је питала ко је од њих крштен. 0102_laugh Ay kako su glupi i nedosledni, ateisti a krsteni. Неко овде у овој репортажи рече да се треба наводно бити толерантнији... Па ако ми у Србији нисмо толерантни према овим свим циркузантима, онда незнам ко јесте... свашта 0102_laugh Svaka cast za komentar. Na njega je stvarno tesko sta dodati. 0102_laugh nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Ovi mormoni se oblače k'o Jehovini svedoci. Na trenutak sam pomislila da su oni... .hvala. A i onaj njihov starešina je stranac, ne ume lepo da kaže "r" prstgore Ateisti su najjači, podsećaju me na moju familiju kad se okupi 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука