Бартендаз Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Чекај чекај,теби је судбина да будеш муслиман,а мени хришћанин и сад ја не могу то да изменим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 ne to , sudbina jev to da Tesla i da je znao za nepogodu i nezgodu , nije je mogao ZAUSTAVITI RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 naravno da sudbina postoji , nema slucajnosti. A zbog cega je uopste i stvarao coveka? Kao reziser podelio uloge? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 a ti znas zbog cega je stvorio ljude i sve ostalo? aj molim te prosvjetli me , uputi me. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Покушаваш да избегнеш питање одговори директно не причај о баналним стварима(не можемо зауставити време) него да ли мени предодређено нпр. да докторирам и ја ту не могу ништа или могу да утичем на то? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 vec sam naveo , da mi ne mozemo zaustaviti niti ubrzati smrt , niti mozemo znati kada cemo umrjeti , niti mozemo zaustaviti vrjeme , jer kao pojava vrjeme ne postoji , ne mozemo zaustaviti njednu pojavu ili zakone prirode , to je jasan dokaz da sudbina postoji i da mi ne mozemo izmjeniti sudbinu. O ovo mozemo itekako. Metak u zatiljak i da vidis kako brzo stize. Jeli i to sudbina? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 ne to , sudbina jev to da Tesla i da je znao za nepogodu i nezgodu , nije je mogao ZAUSTAVITI pa jel ti rekoh da je zaustavio smrt, tako sto je nagovorio poznanika, ili dvojicu ne secam se sad, da se ne ukrcaju?! i predvideo je nezgodu, sto sam ti isto jasno napisao, samo si ti vec bezobrazan Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Ја сам ти одговорио о крштењу а сад ти мени одговори о злу и разврату у Курану? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Ајде лепо кажи да немате одговор на то питање.Јер је заиста чудно да Аллах створи нешто што ће да испрограмира унапред и да их пусти да живе?Онда ти дођеш и кажеш,како то само Бог зна зашто нас је створио?Па зар је свемогућем Богу толико досадно да прави филмску индустрију,шта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 i predvideo je nezgodu, sto sam ti isto jasno napisao, samo si ti vec bezobrazan , zaustavio je tonjenje Titanika m jel tako ? hehe vi ste bezobrazni jer mislite da ste sveznajuci , i sada samo mogu reci neka vas Allah uputi na pravi put i shvatite da nista nije slucajno , za sve postoji uzrok i posledica , kao i vrijeme koje je kao pojava nemoguce , sami relativitet vremena dokazuje da vrijeme ne postoji , vec je sve relativno , znate sta postujem od recenica velikih ljudi " Ja samo znam da nista ne znam' vodite se tom recenicom , jer je zapravo tako . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Има једна песма: Судбина је тако хтела, да одем из родног села... или Судбину ми није још нико прореко, да л ћу бити ико ил ћу бити неко.. Еј, судбо клета... Дакле, ако је неко лопов онда му је то судбина таква? Или убица или пијанац, или доктор наука? Како ће онда Аллах да ми суди ако ми је већ дао судбину? Па онда је Он све само не праведни и добри Бог. Шта мислиш о томе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Опрости, ово је тема да ви муслимани питате нас хришћане. Нећу више ја постављати питања. Има тема где ми постављамо питања, али слабо имамо одговора... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Ја мислим да је Судбина доделила Алаха муслиманима! У њиховом учењу судбина је јача од Бога. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 i predvideo je nezgodu, sto sam ti isto jasno napisao, samo si ti vec bezobrazan , zaustavio je tonjenje Titanika m jel tako ? hehe vi ste bezobrazni jer mislite da ste sveznajuci , i sada samo mogu reci neka vas Allah uputi na pravi put i shvatite da nista nije slucajno , za sve postoji uzrok i posledica , kao i vrijeme koje je kao pojava nemoguce , sami relativitet vremena dokazuje da vrijeme ne postoji , vec je sve relativno , znate sta postujem od recenica velikih ljudi " Ja samo znam da nista ne znam' vodite se tom recenicom , jer je zapravo tako . nisi ti samo bezobrazan, nego si i koji nas zamajava, svaka cast ide ti dobro 4chsmu1 al mene vise neces videti da odgovaram na tvoja pitanja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Па онда је Он све само не праведни и добри Бог. Шта мислиш о томе? opet naglasavam da necu da rasprvljam o onome sto mi nije poznato , kao sto ni vama nije poznato. "al mene vise neces videti da odgovaram na tvoja pitanja" . radujem se ovome ne , covjek ima slobodu do odredjene granice , ocigledno vi ne vidite nikakva ogranicenja pred vama . zato ovakva pitanja postavljate . inace Bog je stvorio sudbinu i ogranicenja uma. nisu ljudi RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука