Jump to content

"Ћирилица"- гост Младен Обрадовић

Оцени ову тему

Препоручена порука

0110_hahaha

Симпатичан овај водитељ..... 4chsmu1 greengrin

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

повраћа ми се од овог маркетиншког клипа.

bendoff Преседе ми доручак, медени...

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14293.msg445734#msg445734 date=1305972053]

повраћа ми се од овог маркетиншког клипа.

7896634 Преседе ми доручак, медени...

извини, ал пошто имамо пуританце на форуму нисам могао да баш брутално напишем да ми се врши велика нужда кад видим овог младог демагога и његовог унајмљеног каубоја да јашу ову љигаву и проституисану самопромоцију на дечјој телевизији.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14293.msg445756#msg445756 date=1305973771]

А зар он није у затвору?? 7896634:)

ил чека на слободи...

ниси погледао почетак ''интервјуа'' ... пустили су га. joooj joooj joooj

ма гледао сам,  пост је био више сакрстичан.. joooj

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...