Тавита Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 :cheesy2: i ja sam vojnik! al ne sjecam se dje sam bila i kada :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 meni je odvratna pesma Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 2002.-2003. служио као РВиПВО инжињерац у касарни Аеродром у Панчеву, потом на аеродрому Лађевци код Краљева. грб РВиПВО Команда ВиПВО. 333. инжењеријски батаљон. особље аеродрома Лађевци грб на авионима РВиПВО прва класа која је служила 9 месеци. имао упуцану м70аб2 ко снајпер и официрске чизме. закопаво мине и играо се експлозивом, куд ћеш јаче http://worldweapon.ru/mines/yugoapm.php иначе, одавно цивилни падобранац, одређен за 63. падобранску бригаду. не скачем због повреде левог рамена, одустао па тражио прекоманду. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantelija Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Ne važi se, Medo, ovo su ti vežbovne mine.. / Ja odslužio 11 meseci i 10 dana u Kruševcu, na vežbalištu Ravnjak, u periodu od 6.juna 2001. do 16.maja 2002.godine. Bez prekomande.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Ja sam obucena da koristim M70 ab2,7,65mm,sluzi za unistavanje neprijateljske zive sile i vatrenih sredstava.Pojedinacnom paljbom...,rafalnom paljbom...Bla,bla...A sta kazete,braco?Nije vam ova Izida tako losa,kad poznaje karakteristike automatske puske. Nego,nikada mi nije bilo jasno sto se govori zive sile?Pa ne mozes unistavati mrtvu silu!Dzabe trosis dzebanu. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 A sta ce im ova sprdnja od keltskog krsta koji je bio poznat i Indo-Arijevskoj kulturi.??? Ako su vec stavili krst , sto nisu pravoslavni , pa da ih bog vodi kako Konstantinovu vojksu? smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 не спамуј, види како се зове тема. уколико имаш нешто да кажеш о амблему армије, отвори нову тему. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 сад ми нешто паде на памет, како изгледа крст на свештеничким служећим одорама? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 служио сам у ВЈ и ВСЦГ 2002/2003 јер је на пола рока држава променила назив у Лесковцу све време први упечатљив догађај је био у вези разгласа, пошто су ми га поверили, па сам могао и да пуштам музикицу увече, али нисам знао колико је то гласно у павиљону за војне полицајце елем, седим ти ја са другарима, пијуцкамо пивце, пуштам музикицу, у соби мрак, али у улазном ходнику светло упаљено и у једном тренутку само видим силуету неког грмаља. Другари моментално у став мирно, и ја потом. Чује се тихи глас "ко је задужен за разглас". "Ја" рекох већ слутећи нешто следи урлик "ЈЕСИ ЛИ ТИ ГЛУУУВВВ?!!!"" "да стишам? "већ гутам кнедле опет ће он"ЈЕСИ ЛИ ТИ ГЛУУУВВВ?!" "не" "СТИШААААААААЈЈЈЈ!" господин из војне полиције беше баш љубазан Плутон and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 31, 2015 Пријави Подели Написано Август 31, 2015 Vo Skopje! Igrao se s ovakvim stvarčicama! Ovo je video od ČSLA - ženijní vojsko, pionirska inžinjerija (Československá lidová armáda), mi smo to imali slično ali bez tih ruskih kapa "ušaku", zimi su baš dobre! Osim polaganja i mina i razminirovanja, odminovanja smo pravili i razne pritivtenkovske i pješačke prepreke, zatarase, vježbali rušenje mostova, puteva, pruga, zgrada itd. Pored nas su još bili pontonirci, mostovici, ABHO, kuvari, intendanti i šoferi. ČSLA - Ženijní výcvik PROFESIONÁL 09 ZÁTARASY ŽENISTI Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука