Jump to content

СЕОБА НАРОДА

сербон

Препоручена порука

pa i nisam jer ne znam cemu to vodi za sta je to vazno nauci sta time dobijamo, sta cemo odgonetnuti

??????, ????? ???? ???? ???? ???????, ??????? ?? ?????? ?? ??? ?? ?????? ?????? ??? ??????? ???????????, ? ?? ????? ?? ????? ? ???? ?? ????? ??? ?????, ??? ???? ????? ?? ??? ?? ?????? ?? ??? ??? ????????, ?? ?? ???? ???? ????? ?? ?????? ????? ? ?????? ???? ??????? ? ????? ??? ??? ?????? ???????? ???? ????? ????? ?? ??? ?? ?????? (?????)?
Подели на овим сајтовима

pita? kakva je korist od takve duboke sonde u proucabvanju naroda kelti su bili kelti iliri su bili iliri

(?? ??????? ?, ????? ?? ????? ??????)

???? ????????. ????? ?????? ?? ????? ?? ????? ??? ?? ?? ?????? ?? ???????? ??? ????? ?? ?????? ???? ????

?????????? ???? ?????? ???????? ?? ?????? ????????????? ??? ?? ??? ???????  ???????????.

Подели на овим сајтовима

Има ли одговора брате Димитрије или да наставим сам, а то се зове монолог и није занимљиво осим ако....

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=14&t=6310

Подели на овим сајтовима

??? ?? ????????? ?? ?????? , ?????? ?????...

????? ????? ???????? ?? ??????, ? ????, ????? ?? ???? ????????? ?? ??????, ?? ?? ?? ?????.

???? ????? ?? ???? ??? ??????? ? ????? ???? ???? ?????????? ????? ? ?? ??????? ? ?? ?????? ? ??  ????.

? ???? ???? ?? ??????? ???????? ?? ?? ?????? ??????, .....

Подели на овим сајтовима

Eво линка за једно предавање Јована Деретића, нисам га ни ја још погледао (управо скидам са нета).

Али видим да је постављено пуно тога.Мислим да вреди погледати.

http://www.monastvo.org/istorija/opsirno/28._Izvornost_Srba_na_Helmu__Balkanu__27.6.2007..mp4

Подели на овим сајтовима

Приликом сеобе, потребо је водити нејач и старе и болесне, а то значи да транспортна (превозна) средства

треба да одговарају овим потребама.

Дакле које су животиоње користили народи при сеоби и каква кола, или можда нису ни знали за кола, односно точак?

Да ли су сеобу завршили за једну сезону или су се селили у етапама, у смислу оберу летину и крену

па кад  нађу подесан терен зауставе се , посеју и чекају да оберу ту нову летину да би поново кренули,

или су све време живели од хране у природи?

Да ли су са собом донели неку биљку или животињу, које овде није било пре њиховог доласка?

Да ли ....

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

...аман брате Дико (од Димитрије), за две недеље се пола Метохије могло населити Шћипетарима (Геге, Тоске,...), дај неки абер.

Подели на овим сајтовима

???? ?? ????? ?????? ?? ?????? , ?? ??????? ??????.

??? ? ?? ??? ???????? ?? ???? ????? ?????? ?? ???? ??????? ? ? ?????? ?????????? ?????????.

??? ???????? ????? ??????? ?? ??? ???????? ?? ????? ???? ???? ??????? ?????, ??? ??? ?????? ??? ???, ?? ???? ???? ??? ??? ???? ??????? ???????

?? ???? ????????? ???????

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...