Jump to content

Srbija za 20-30 godina?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da li mislite da ce Srbija kao drzava da postoji za 20-30 godina,imajuci u vidu sledece stvari koje se trenutno desavaju:

1.kampanja za regionalizaciju

2.desavanja u vezi Vojvodine

3.Desavanja na jugu Srbije

4.desavanja u Raskoj oblasti (Sandzaku)

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Бек ту Косово анд Метохија

smej.gif smej.gif

kafica smej.gif smej.gif :cheesy: smej.gif 4chsmu1 smej.gif ekstra

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина!  prstgore :bla: Srbija_smesko

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина!  prstgore :bla: Srbija_smesko

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

:huh:

smej.gif smej.gif

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина!  joooj 0110_hahaha 0110_hahaha

:)joooj:) smej.gif smej.gif smej.gif

потпис. ekstra
Подели на овим сајтовима

Da li mislite da ce Srbija kao drzava da postoji za 20-30 godina,imajuci u vidu sledece stvari koje se trenutno desavaju:

мислим да би ми избрисали коментар кад би га написао  joooj
Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал ne_shvata link=topic=13973.msg438243#msg438243 date=1305300911]

мислим да би ми избрисали коментар кад би га написао  staniiiiiii

Napisi slobodno,da vidimo da li ovde vlada sloboda misljenja ili....?

Подели на овим сајтовима

мислим да би ми избрисали коментар кад би га написао  0512_music

Napisi slobodno,da vidimo da li ovde vlada sloboda misljenja ili....?

влада, и не би ми обрисали, већ што би била масна псовка у питању. :)
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...