Deni72 Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Da li mislite da ce Srbija kao drzava da postoji za 20-30 godina,imajuci u vidu sledece stvari koje se trenutno desavaju: 1.kampanja za regionalizaciju 2.desavanja u vezi Vojvodine 3.Desavanja na jugu Srbije 4.desavanja u Raskoj oblasti (Sandzaku) А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Бек ту Косово анд Метохија kafica :cheesy: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Бек ту Косово анд Метохија smej.gif smej.gif kafica smej.gif smej.gif :cheesy: smej.gif 4chsmu1 smej.gif ekstra А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина! prstgore :bla: Srbija_smesko Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина! prstgore :bla: Srbija_smesko smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина! prstgore :bla: Srbija_smesko smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif :huh: smej.gif smej.gif Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Вероватно ћемо бити пред тоталним уништењем, што јес' јес'....Али на крају ћемо изаћи као ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ. Са све КиМ, Војводином, Крајином, Далмацијом, Старом Рашком. Само да се ослободимо данашњих, западних шпијуна...Бићемо опет Краљевина! 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif потпис. ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Da li mislite da ce Srbija kao drzava da postoji za 20-30 godina,imajuci u vidu sledece stvari koje se trenutno desavaju: 1.kampanja za regionalizaciju 2.desavanja u vezi Vojvodine 3.Desavanja na jugu Srbije 4.desavanja u Raskoj oblasti (Sandzaku) мислим да би ми избрисали коментар кад би га написао клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13973.msg438243#msg438243 date=1305300911] Da li mislite da ce Srbija kao drzava da postoji za 20-30 godina,imajuci u vidu sledece stvari koje se trenutno desavaju: 1.kampanja za regionalizaciju 2.desavanja u vezi Vojvodine 3.Desavanja na jugu Srbije 4.desavanja u Raskoj oblasti (Sandzaku) мислим да би ми избрисали коментар кад би га написао Napisi slobodno,da vidimo da li ovde vlada sloboda misljenja ili....? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Da li mislite da ce Srbija kao drzava da postoji za 20-30 godina,imajuci u vidu sledece stvari koje se trenutno desavaju: 1.kampanja za regionalizaciju 2.desavanja u vezi Vojvodine 3.Desavanja na jugu Srbije 4.desavanja u Raskoj oblasti (Sandzaku) мислим да би ми избрисали коментар кад би га написао Napisi slobodno,da vidimo da li ovde vlada sloboda misljenja ili....? влада, и не би ми обрисали, већ што би била масна псовка у питању. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука