PD Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Da li mi sa ovom molitvom ogranicavamo Gospoda da nam oprosti samo toliko koliko smo mi sami spremni oprostiti? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Па, колико знам или не знам, нисмо ми измислили ову молитву, ми смо је од самог Господа добили, тако да ми Њега у овом случају не огарничавамо... Ово нам је само порука да треба да праштамо, да настојимо да праштамо што више, а милост Његова је много већа од наше способности да праштамо. Кад смо већ код праштања, опростите ми ако гријешим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Da li mi sa ovom molitvom ogranicavamo Gospoda da nam oprosti samo toliko koliko smo mi sami spremni oprostiti? ??,???? ?? ?????????? ???? ?? ?????? ?? ?????????.??????? ?? ?????:??? ?? ???? ???????? ????? ???? ?? ?????????? ?? ?? ???????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Na prvi pogled izgleda upravo tako kako je PD i napisala, kao da na neki način ograničavamo Boga... No kada bi Bog merio oprost ljudskim merilima, a Bogu hvala ne meri, malo bi spašenih bilo Mislim kao i Željko da se kroz tu molitvu mi prisećamo i podsećamo šta nam je sve Hrist oprostio i da učimo da opraštamo bližnjem svom Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Podsecanje da nebi izgubili iz vida i iz srca dar oprastanja i da bi se ucili i vezbali da budemo savrseni kao Otac Nas ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Ja to gledam kao podsticaj za svakodnevnim oprostima...ponovo i opet....ne opustiti se i misliti pa oprostih ovo dovoljno od mene brate.... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука