Jump to content

Дилема око поста

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драго ми је да смо ово "митарство" 0104_cheesy прегурали и да нам је јасно. Захваљујем се учесницима, а посебно онима који су подстакли тему. Било је занимљиво и конструктивно. Ако још неко има дилему нека је "окачи", па ћемо разматрати.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Imaš pravo  jedanput da pogađaš ko će opet da pita ono što se ne pita https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Djomla рече:

????? ?? ?? ?? ??? ??? "?????????" 0104_cheesy ????????? ? ?? ??? ?? ?????. ?????????? ?? ??????????, ? ??????? ????? ???? ?? ????????? ????. ???? ?? ????????? ? ?????????????. ??? ??? ???? ??? ?????? ???? ?? "?????", ?? ???? ??????????.

ti bi baš na 1312_womens ve?eras  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/pecanje.gif

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Izida рече:

Pa,Izida,garant!Od nje je osedeo svestenik na verovnauci! 1312_womens

??? ?? ??? ?? ????????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

Ja ništa nisam rekla 1312_womens

????? ?? ??. ???? ????? ????. ???????? ?? ??? ?????? ?? ?? ????... ?? ??? ?? ????????, ???? ?? ?? ??????? ??? ??? ?? ?????? ????.

Подели на овим сајтовима

deda рече:

?? ???, ????????????? ?? ?????. ????? ?? ??????????? ???? ?? ?????????????. ???????, ???????????? ???? ???? ?? ????????????.

??? ??? ?? ????? ? ????? ?????, ?? ?? ????? ?? ???? ?????, ?? ?? ????????????? ?????????. ??? ?????? ?? ????. ? ??????? ???? ????? ????? ???? ?????? ?????????????? ????????? ? ?? ???? ??????????? ??? ??? ???? ???.

???? ?? ???? ????????????? ???? ?????????????....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...