мирођија Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Да ли имате акваријум, мислим, онај кућни, неко стави једну рибицу у теглу са водом чесмовачом, даобрадује дете... Неки живе од прављења акваријума...од продаје тропских рибица...украса за те живуљке...али, лепоје видети леп акваријум... facenew22222222 pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Да ли ћемо сачувати богатство океана? facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 The Blue Planet мирођија је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Imao sam ja akvarijum! Prvo u fazi probe jel sve fukncionise sam ubacio jednog glavoca iz Dunava(svi ga zovu pesh, al nije pesh koji je sorta za sebe i zivi uglavnom u brzim planinskim rekama i potocima, nego je to ribica koja je migrirala iz mora pa se prilagodila slatkoj vodi) ovako izgleda samo veci, ovo je bas mikrob, al tu se vidi njegova alavost i agresija kad kidise na glistu svoje velicine a ovako izgleda veci e i podloga u akvarijumu je bio kvarcni pesak ili su mi prodali neki obican kao kvarcni lol, uglavnom, taj mali beli pesh(kako ga zovu pecarosi) je ultra nenormalan, zakopa se u pesak u roku od milisekunde, samo zavibrira telom i ukopao se tako da mu vire samo oci... onda ja uzo slatkovodnog puza i ubacim u akvarijum, u roku od odma ovaj peshonja izlete iz peska i kreno da kidise na puzha, rokao ga je tako da se culo glasno tuk tuk, puz se sigurno traumirao pa je zato peshonja leteo iz akvarijuma... ...i metno sam kulturne pitome ribice akvarijumnske, omiljena mi je bila Macrognatus tj iz miloste sam ga nazvao Zlotjko jer je virio iz keramickog zamka, a i on se ukopavao u pesak, samo mu surlica nos gviri i i jako je smesan imao sam i nekog somica koji je onda isterao Zlotjka i osvojio zamak, al taj je bio grdan i brutalan, i poceo je da jede neonkice i to nocu dok su spavale ih je brao ko sa drveta, posto je on kao som nocna grabljivica... imao sam i neke smesne cistace sto lizu staklo i neke brkice cistace ko mini sarancici samo kockasti, i jos neke brzinske ribice tigrice kao dunavski bucov, brze i obitavaju u povrsinskom sloju vode, i jos tako puzeve i sta znam, i onda sam akvarijum dao kumu, i u roku od par dana su ribice izvrsile kolektivno samoubistvo, sve su poiskakale napolje, a zasto, pa zato sto me vole i sto imaju dusu, pa su patile i iz protesta se samoubile, tolko o tome da zivotinje nemaju osecanja. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Denci Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Да ли ћемо сачувати богатство океана? Hocemo, ostace u akvarijumu. Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука