Јаков. Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Zanimljiv članak koji obrađuje ovu temu... Nisam sklon copy-paste, pa ako nekog zanima... http://metro-portal.hr/kako-zivotinje-tuguju-za-mrtvima/53491 Znam po nekim životinjama da su osećale da će da budu ubivene ili da će da umru.. Uvek mi je bio interesantan jagnjeći mir i drhtanje pred klanje... Volim životinje i baš me zanima, ali to ne postoji odgovor da li će na onom svetu biti kao u prvobitnom Raju...da li će biti životinja, biljki... Isto mi je zanimljiv fenomen koji se u poslednje vreme javlja sve češće...masovni pomor ptica i riba kao i ostalih životinja.. Napišite u google mass animal deaths, ako vas zanima. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
danodi Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 mislim da zivotinje osecaju i vide mnogo vise nego ljudi, imam psa koji uvek zna kada se osecam lose , jednostavno legne pored mene i umiri se, inace zivotinje znaju da pate i da se raduju i da vole, ovo sa slonovima je fascinantno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Zanimljiv članak koji obrađuje ovu temu... Nisam sklon copy-paste, pa ako nekog zanima... http://metro-portal.hr/kako-zivotinje-tuguju-za-mrtvima/53491 Znam po nekim životinjama da su osećale da će da budu ubivene ili da će da umru.. Uvek mi je bio interesantan jagnjeći mir i drhtanje pred klanje... Volim životinje i baš me zanima, ali to ne postoji odgovor da li će na onom svetu biti kao u prvobitnom Raju...da li će biti životinja, biljki... Isto mi je zanimljiv fenomen koji se u poslednje vreme javlja sve češće...masovni pomor ptica i riba kao i ostalih životinja.. Napišite u google mass animal deaths, ako vas zanima. Nekoć sam na vidovdanu pisao nešto o mojoj kućnoj farmi , i upravo to o klanju životinja. Sad ne mogu da pronađem temu , ali u suštini svodi se na to da sam prestao da izigravam dvorišnog četnika, no to je dovelo do toga da imam 4 petla i da kukuriču naizmenično na svakih pola sata ceo dan, tako da se već i komšije žale, ja im nudim da oni uzmu sebi kojeg a oni nećedu, vele mlogo galame. Drugo mlogo su mi se obezobrazile živuljke po dvorištu kad prolazim dvorištem ili radim nešto nećedu da se pomaknu ne zarezuju me za ič. Treće rašćeruju mi goste, kad god neko dođe i ako je lep dan sedimo u dvorištu , onda se živuljke sve odreda pravedu kako je to njiovo dvorište ( i gornje i donje ) i vazda galame. Razmišljam nešto da vratim kokardu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Можеш ли да замислиш како у шинтерајима изгледају пси који чекају "хуману еутаназију"??? Очи пуне живота које моле за помоћ ... Они знају да тамо не може ништа лепо да их чека ... А убијају на сваких 15 дана у Пожеги, то знам ... они су тамо до сада убили преко 2000 њих, то су огромне цифре, и велики помори одједном ... Мене занима зашто животиње морају толико да пате ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Licno mislim da zivotinje pate zbog okorelosti nas ljudi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Zanimljiv članak koji obrađuje ovu temu... Nisam sklon copy-paste, pa ako nekog zanima... http://metro-portal.hr/kako-zivotinje-tuguju-za-mrtvima/53491 Znam po nekim životinjama da su osećale da će da budu ubivene ili da će da umru.. Uvek mi je bio interesantan jagnjeći mir i drhtanje pred klanje... Volim životinje i baš me zanima, ali to ne postoji odgovor da li će na onom svetu biti kao u prvobitnom Raju...da li će biti životinja, biljki... Isto mi je zanimljiv fenomen koji se u poslednje vreme javlja sve češće...masovni pomor ptica i riba kao i ostalih životinja.. Napišite u google mass animal deaths, ako vas zanima. Nekoć sam na vidovdanu pisao nešto o mojoj kućnoj farmi , i upravo to o klanju životinja. Sad ne mogu da pronađem temu , ali u suštini svodi se na to da sam prestao da izigravam dvorišnog četnika, no to je dovelo do toga da imam 4 petla i da kukuriču naizmenično na svakih pola sata ceo dan, tako da se već i komšije žale, ja im nudim da oni uzmu sebi kojeg a oni nećedu, vele mlogo galame. Drugo mlogo su mi se obezobrazile živuljke po dvorištu kad prolazim dvorištem ili radim nešto nećedu da se pomaknu ne zarezuju me za ič. Treće rašćeruju mi goste, kad god neko dođe i ako je lep dan sedimo u dvorištu , onda se živuljke sve odreda pravedu kako je to njiovo dvorište ( i gornje i donje ) i vazda galame. Razmišljam nešto da vratim kokardu... Кољи једи брате, док није пост....Животиње треба да су пресрећне што их једу тако узвишена бића као људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Можеш ли да замислиш како у шинтерајима изгледају пси који чекају "хуману еутаназију"??? Очи пуне живота које моле за помоћ ... Они знају да тамо не може ништа лепо да их чека ... А убијају на сваких 15 дана у Пожеги, то знам ... они су тамо до сада убили преко 2000 њих, то су огромне цифре, и велики помори одједном ... Мене занима зашто животиње морају толико да пате ... Да овде једу псе нико на то не би ни трепнуо. Када иду у наш трбух онда је свеједно да ли пате, где их држе, како их хране и све остало. Важно је само да угодимо стомаку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука