Jump to content

Грађанско и црквено венчање

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovih dana evo Bogu hvala prisustovah vencanju nasih parohijana...oboje Srbi Pravoslavci...kakva milina i retkost ovde u inostranstvu....Elem to me navede na razmisljanje da li je u Srbiji jos uvek na snazi zakon da se obavi i gradjansko vencanje...registracija ili kako se vec zove...da li je samo crkveno vencanje priznato i vazece?

Ovde jeste...nema veze koja je veroispovest u pitanju....

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,651.0.html

:smiley:

samo promeni naziv teme  ako želiš o nećem posebnom u vezi venčanja da ne dupliramo 8084.gif

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Рекао бих да је још на снази да се мора обавити и грађанско и Црквено венчање. Има овде који се у то

боље разумеју па нека кажу. 8084.gif

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Па сад, код нас у Републици Српској је уобичајено грађанско и црквено вјенчање.

Мени лично то грађанско не представља ништа, али ето једино што се мора због евентуалних правних односа у будућности... Али пошто ја ово све причам као неудата дјевојка...-ма хоћу да кажем ако има неки поштен за женидбу нек ми се јави!!! 8084.gif :cheesy3: :cheesy3:

8084.gif 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?? ???, ??? ??? ? ????????? ??????? ?? ?????????? ????????? ? ??????? ????????.

???? ????? ?? ????????? ?? ?????????? ?????, ??? ??? ?????? ??? ?? ???? ???? ??????????? ??????? ?????? ? ??????????... ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ??? ??????? ????????...-?? ???? ?? ????? ??? ??? ???? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?? ????!!! 0703_read dada klapklap

klapklap 0104_cheesy

??? ?? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

??? ?????, ???? ?? ???? ?? ??? ??????? ? ?????? ?????????! 0110_hahaha

0110_hahaha

? ??? ?? ??????  0110_hahaha ???? ?? ??? ?? ?? ????????? :smiley:

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

jel da oma kaparišem neku parohiju https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

0110_hahaha 0110_hahaha ???? ????? ????? ?? ?? ??????! ??? ??????, ???? ?? ????????? ????????? ?? ?? ??? ?? ?????? ????????. ? ??????? ???????. ??????? ?? ?????. ??? ?? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

??? ?????, ???? ?? ???? ?? ??? ??????? ? ?????? ?????????! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif

0110_hahaha

? ??? ?? ??????  0110_hahaha ???? ?? ??? ?? ?? ????????? :smiley:

?? ?? ????? ?? ?? ?? ????????! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Подели на овим сајтовима

Договорено. У октобру после испитног рока шетамо Господском. Може? 1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...