PD Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Ovih dana evo Bogu hvala prisustovah vencanju nasih parohijana...oboje Srbi Pravoslavci...kakva milina i retkost ovde u inostranstvu....Elem to me navede na razmisljanje da li je u Srbiji jos uvek na snazi zakon da se obavi i gradjansko vencanje...registracija ili kako se vec zove...da li je samo crkveno vencanje priznato i vazece? Ovde jeste...nema veze koja je veroispovest u pitanju.... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,651.0.html :smiley: samo promeni naziv teme ako želiš o nećem posebnom u vezi venčanja da ne dupliramo 8084.gif Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Izvini nisam vedela ovo ranije. Ne znam da li je ovaj naslov OK? Ili mozda spojiti sa tom stranicom....kako mislis da je najbolje.... 8084.gif My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ma sve ok, tema je različita 8084.gif Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Рекао бих да је још на снази да се мора обавити и грађанско и Црквено венчање. Има овде који се у то боље разумеју па нека кажу. 8084.gif Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Па сад, код нас у Републици Српској је уобичајено грађанско и црквено вјенчање. Мени лично то грађанско не представља ништа, али ето једино што се мора због евентуалних правних односа у будућности... Али пошто ја ово све причам као неудата дјевојка...-ма хоћу да кажем ако има неки поштен за женидбу нек ми се јави!!! 8084.gif :cheesy3: 8084.gif 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ?? ???, ??? ??? ? ????????? ??????? ?? ?????????? ????????? ? ??????? ????????. ???? ????? ?? ????????? ?? ?????????? ?????, ??? ??? ?????? ??? ?? ???? ???? ??????????? ??????? ?????? ? ??????????... ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ??? ??????? ????????...-?? ???? ?? ????? ??? ??? ???? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?? ????!!! dada klapklap klapklap 0104_cheesy ??? ?? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Али Ђомла, само да знаш да сам озбиљна у својим намјерама! 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??? ?????, ???? ?? ???? ?? ??? ??????? ? ?????? ?????????! 0110_hahaha 0110_hahaha ? ??? ?? ?????? 0110_hahaha ???? ?? ??? ?? ?? ????????? :smiley: ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 jel da oma kaparišem neku parohiju 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 jel da oma kaparišem neku parohiju https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> 0110_hahaha 0110_hahaha ???? ????? ????? ?? ?? ??????! ??? ??????, ???? ?? ????????? ????????? ?? ?? ??? ?? ?????? ????????. ? ??????? ???????. ??????? ?? ?????. ??? ?? ???? ?????. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??? ?????, ???? ?? ???? ?? ??? ??????? ? ?????? ?????????! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif 0110_hahaha ? ??? ?? ?????? 0110_hahaha ???? ?? ??? ?? ?? ????????? :smiley: ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????????! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Ti se Biljo nadaj i dalje, a đomla neka ne veruje baš sve što se priča 0110_hahaha 1312_womens 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 А ја баш мислим да би баш било дивно кад би се неко са форума вјенчао са неким са форума! 0110_hahaha Мислим не морамо то бити Ђомла и ја... 1312_womens А могли бисмо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Договорено. У октобру после испитног рока шетамо Господском. Може? 1312_womens ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука