nana Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Молим све који знају нешто више о овом догађају да нам се јаве.Можда и неко од вас долази?? bliss jeeee Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 pa kako ni ja nista ne znam o ovome... nesiguran Служиће литургију у храму пагана?! Поводом јубилеја Народног музеја у Зајечару, Његова светост патријарх српски Иринеј ће 1. маја на касноантичком локалитету Ромулијана служити литургију, саопштио је јуче на конференцији за новинаре Бора Димитријевић, директор Музеја. Vise na borbazaveru.info Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Pa pagani tamo vise ne sluze nesiguran red je da se isteraju zlodusi odatle Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Naravno nesiguran facenew22222222 klapklap Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Ja bih tako volela da odem,ali imam dve ''prikolice'' pa je to tesko izvodljivo,inace sam iz tih krajeva rodom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Служиће литургију у храму пагана? Маааа шта то причаш nesiguran!!!!!??? Феликс Ромулијана је читав град а не пагански храм.Литугргија ће се служити на темељима ранохришћанске базилике ( VI век). Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Nana ,to je informacija sa ''borbe za veceru'' nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Маааа шта то причаш nesiguran!!!!!??? Феликс Ромулијана је читав град а не пагански храм.Литугргија ће се служити на темељима ранохришћанске базилике ( VI век). Моћан град, на 6,5 ha, са око 20 утврђених кула. Унутар се налазила раскошна палата, два паганска храма, три хришћанске цркве и друге грађевине; подни мозаици се сматрају равнима најбољим остварењима касноантичког доба у Европи. To je tekst sa neta! A vrlo dobro znam sta je Feliks Romulijana, nemam ni 20km do tamo... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Поводом јубилеја Народног музеја у Зајечару, Мисимммм....кад Бора Димитријевић сложи причу...цео свет се око њега и само због њега окреће facenew22222222 Ја сам чула да је 311.год. тадашњи р.владар донео некакву "декларацију о толеранцији" па је престао да гања хришћане (ил је бар олабио ,не знам тачно),и да је то г л а в н и повод.Ајд ови учени ће боље то знати nesiguran Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 @ malaMaia Опрости мила сејо 0212_rolleyes,нисам имала намере да те повредим.Баш ми је драго.. и ја сам на 50-60 км. одатле. @Proleće pa daaa,sad i meni jasno, ,mene treba .kov..... smej.gif Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 0212_rolleyes Valjda ce da se nadje neko da zna vise od nas i obavesti nas Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 ПОЗИВАМ СВЕ КОЈИ ПРАТЕ САЈТ "ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ" ДА ДОЂУ НА ФЕЛИКС РОМУЛИЈАНУ КОД ЗАЈЕЧАРА У СУБОТУ И НЕДЕЉУ И ПОДЕЛЕ СА НАМА РАДОСТ ХРИСТОВОГ ВАСКРСЕЊА И УЈЕДНО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 1700 ГОДИНА ОД КАКО ЈЕ ЦАР ГАЛЕРИЈЕ ДОЗВОЛИО ХРИШЋАНИМА ЈЕДНИМ ПОСЕБНИМ УКАЗОМ СЛОБОДУ ИСПОВЕДАЊА ВЕРЕ.У СУБОТУ У 10 САТИ МЕЂУ ПРЕДАВАЧИМА ЋЕ БИТИ УМИРОВЉЕНИ ЕПИСКОП ДР.АТАНАСИЈЕ ЈЕВТИЋ.У НЕДЕЉУ У 9 САТИ ЋЕ БИТИ СВЕТА ЛИТУРГИЈА НА КОЈОЈ ЋЕ СЛУЖИТИ ПАТРИЈАРХ СРПСКИ Г. ИРИНЕЈ СА ЈОШ ОСАМ ЕПИСКОПА.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! ЈА САМ У ОДБОРУ ЗА ПРИПРЕМЕ ТАКО ДА МОЖЕТЕ ДА ПИТАТЕ ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Jeeej 0205_whistling Komsija, potrudicu se da dodjem... 0205_whistling Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2011 ПОЗИВАМ СВЕ КОЈИ ПРАТЕ САЈТ "ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ" ДА ДОЂУ НА ФЕЛИКС РОМУЛИЈАНУ КОД ЗАЈЕЧАРА У СУБОТУ И НЕДЕЉУ И ПОДЕЛЕ СА НАМА РАДОСТ ХРИСТОВОГ ВАСКРСЕЊА И УЈЕДНО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 1700 ГОДИНА ОД КАКО ЈЕ ЦАР ГАЛЕРИЈЕ ДОЗВОЛИО ХРИШЋАНИМА ЈЕДНИМ ПОСЕБНИМ УКАЗОМ СЛОБОДУ ИСПОВЕДАЊА ВЕРЕ.У СУБОТУ У 10 САТИ МЕЂУ ПРЕДАВАЧИМА ЋЕ БИТИ УМИРОВЉЕНИ ЕПИСКОП ДР.АТАНАСИЈЕ ЈЕВТИЋ.У НЕДЕЉУ У 9 САТИ ЋЕ БИТИ СВЕТА ЛИТУРГИЈА НА КОЈОЈ ЋЕ СЛУЖИТИ ПАТРИЈАРХ СРПСКИ Г. ИРИНЕЈ СА ЈОШ ОСАМ ЕПИСКОПА.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ 0442_feel!!! klapklap ekstra ekstra..........а ја сам у међувремену још сазнала да, у ствари, славље почиње већ од сутра вече....концертом духовне музике у сали позоришта у Зајечару (од 19 с.) ,а у музеју је изложба икона......као и то да је обезбеђен превоз за недељу бусовима из Зајчара до Ромулијане. Зортодоксе ај нам кажи нешто и о томе,молим тееееее Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Вечерас(28.04.2011) је у позоришту "Зоран радмиловић" ВЕЧЕ ДУХОВНЕ ПОЕЗИЈЕ на коме учествују Добрица Ерић и Братислав Милановић. Овај културни догађај отвориће византијски хор " Св.Никодим Тисмански(Српски)" тропаром Васкрса а затвориће ирмосом "Ангел вопијаше" .Хором руководи моја маленкост па изволите да се сви радујемо Христовом Воскресенију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука