Гости Guest Настасија Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Преместили смо се са теме иконе и фреске, није то баш исто, и чисто ето да комплетирамо све на једном месту, да није разбацано по форуму, овде стављајте све ваше радове и радове ваше деце, скице и надахнуте мисли везано за руком на папиру или компјутеру. Поздрав. www.orthodoxchildrensbooks.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 E, а сади из Paint на платно прелазим сликати, па ћете једног дана да их гледате на неком другом месту,ово ми је иначе док правим паузу за компјутером jeдна од занимација 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Žao mi je što nisam slikao mozaik sv. Stefanide koji je pre par meseci započela moja ćerka od 6,5 godina (samo nikako da ga završi), da vam postavim na uvid i kritiku... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Да, наравно, и радови као мозаик, иначе, у уводу сам прећутала дефиницију иконе да је у почетку била слика која се није везивала за материјал и технику. Опростите 0202_238 Дакле, књижно сликарство, мозаик, итд. Поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2009 МОЛИТВА АНЂЕЛУ ЧУВАРУ Анђеле Христов, чувару мој свети и покровитељу душе и тела мога, опрости ми све што згреших у данашњи дан, и избави ме од сваког лукавства непријатељског ми противника, да не бих никаквим грехом разгневио Бога мог, но моли се за мене грешног и недостојног слугу, да ме покажеш достојна доброте и милости Свесвете Тројице, и Матере Господа мога Исуса Христа, и свих светих. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука