Andre Williams Написано Април 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2011 0102_laugh дакле СВИ! t4431 bliss jeeee victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 сви. Ja sam se tokom ovog posta pričestila ali sad neću. Postiću samo petak i subotu i smatram da nisam dostojna da se pričestim (pogotovo što se nisam ni ispovedila). Нико није достојан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Дакле Орвеловштини никад краја: Vučić: Nikolić je pobednikAleksandar Vučić je posle sednice SNS naglasio da je Tomislav Nikolić pobednik jer su građani shvatili da je spreman da se žrtvuje za Srbiju. tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 I naravno... na komentar novinarke da je Patrijarh rekao da štrajk glađu nije u redu, Vučić kaže "Ja ću na to samo podsetiti na 2007. i štrajk glađu vladike Filareta i ništa više na tu temu neću da pričam". Inače, jako mi je bilo degutantno pričanje u medijima neko veče da će Nikolić sutradan da se pričesti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука