grigorije22 Написано Октобар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 mmmmmm... pig braaaaains... yummiiiii! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Ја би сад питао овог Швабу, па што нас онда Бог не сачува од те "штетне свињетине"? Шта је то за њега да свињетину учини здравом, ако је свемоћан? Мислим, кад већ човек хоће "логички" да појасни све.... Даље, питао би га, зашто онда муслимани пуше, пију кахфу? Све је то штетно за здравље, чак штетније од свињетине. Зашто једу пилетину? Па и та животиња једе "погане ствари" као и свиња. И она је такође извор штетног холестерола. Ипак, муслимани је једу. Даље, зашто једу бели шећер, ако се зна да је он штетан? Много је здравији жути. Затим, зашто пију кока колу? Она баш није здрава. Све ово само показује колико је бесмислено доводити у везу веру и здрав начин исхране. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Svaba nije propustio priliku da kaze kako Isus nije jeo svinjetinu i da podseti na Stari zavet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Pa jeli slagao? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 "Hodzo,izvini al mi imamo samo prase" - domacini "Sta! Groktalo ne groktalo za mene si je pilence" -Hodza http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Islam u sustini strasno zaudara na starozavjetni duh farisejstine.Zakopcali su se u zakon za koji je Apostol Pavle rekao da se vise ne opravdavmo nikakvim zakonom.Umjesto oblacanja u svetotajinske haljine bijlele,zakopcali su se u lance formalizma i samodovoljnosti ispunjavanja formulara koji im je dao Muhamed.Tuzno je gledati ovakav primitivizam duha i ovaj smjehostres citanja medicniskih razloga o stetnosti svinjetine,kada za njih svinja nije stetna zdrastveno nego je necista u jednom dubljem smislu,smislu moralnog zakona pa cak i samog spasenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Muslimani nikako ne mogu da odgovore na argument da nije greh u stvorenim stvarima,vec u zloupotrebi istih. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ono sto oni ne mogu da shvate je kako Apostolski sabor moze da ukine nesto sto jeBog odlucio da se postuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ono sto oni ne mogu da shvate je kako Apostolski sabor moze da ukine nesto sto jeBog odlucio da se postuje. Sam Bog je naredio Apostolima da prekrse odredjena "pravila". http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Jah, po vašoj vjeri Bog se njima javlja i bdije.To vi sada mislite na Boga koji je ostavio ljudsku prirodu i vratio se u svoju. Međutim po vama je se Bog njima javio a po nama muslimanima je to priznanje od vas da su vam upravo oni dobrim djelom vjeru promjenili tj. u nju unijeli nove standarde koje Isus nije bio objelodanio. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 "Hodzo,izvini al mi imamo samo prase" - domacini "Sta! Groktalo ne groktalo za mene si je pilence" -Hodza hahhahahhahhhahhahahhhhahahahhahahahahahahahahahaa.Legenda si. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Samo, naše"prase" kljun ima a vaše njušku, naše dvije , a vaše četiri noge, naše prhće u stvarnosti a vaše samo na slikama i u vašim glavama ali kako god. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Da li ti mislis da je onaj ko jede svinjetinu a sve druge obaveze prema Bogu ispunjava manji vernik od onoga koji nikada ne jede svinjetinu a ima veliki broj drugih grehova ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Samo, naše"prase" kljun ima a vaše njušku, naše dvije , a vaše četiri noge, naše prhće u stvarnosti a vaše samo na slikama i u vašim glavama ali kako god. Setio sam se tog vica dok sam citao ovu temu,pa sam resio da se nasalim malo.Ne ljutis se valjda,mislim da nije nista uvredljivo?Takav sam ja po neki put kad mi dodje inspiracija za zez. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука