w.a.mozart Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 http://ebookee.org/L-Archer-blanc-3-albums_704923.html nekada sam ovo čitao... 1000000001010 p.s. strip je na francuskom Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 фала Бато 0203_cool greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Eeee, i ja sam citao!... 0203_cool steta sto nema na srpskom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука