Jump to content

Виртуална шетња манастиром Крка

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

На жалост, нисам. У манастиру Крка сам последњи пут била у марту 1991.године и то приликом обуке за вожњу. Један брат тј.монах из манастира је такође имао ообуку па смо возили он до манастира, а касније ја назад до Книна. Тако је наш инструктор установио руту вожње. Жао ми је што не могу да се сетим ни имена тог монаха.

Подели на овим сајтовима

• Гости

girl_jumping a možete slobodno da odete , tamo je dozvoljeno prenoćište.

bio sam dva puta , u trajanju ( sve zajedno ), od oko mesec dana , baš sam bio kada je kod njih ili ti kod vas najveći Sabor - Preobraženje i te godine je bilo ( po Hrvatskoj statistici ) između 10.000 i 15.000  Srba na Preobraženskom saboru.

Подели на овим сајтовима

• Гости

На жалост, нисам. У манастиру Крка сам последњи пут била у марту 1991.године и то приликом обуке за вожњу. Један брат тј.монах из манастира је такође имао ообуку па смо возили он до манастира, а касније ја назад до Книна. Тако је наш инструктор установио руту вожње. Жао ми је што не могу да се сетим ни имена тог монаха.

verovatno je to neki monah iz starog bratasva - tog bratstva više nema , za vreme rata bio je samo jedan monah o.Mihajlo , pa je posle došao o.Gerasim ( sadašnji vladika ) i monah Dositej , posle njih sve novi monasi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...