Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Mkrka/TourWeaver_Mkrka.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Штета што нема катакомбе greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 dada greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 ekstra greengrin dada 0409_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Баш је лепо, одлично урађен посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Odlicno uradjeno... prstgore "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Мој родни крај и манастир мог детињства prstgore stadaradim poljupcic . Манастир Крка је био сунце нашег неба и све цркве по читавој околини напајале су се духовношћу из њега. Ех да ми је бити тамо, а да је све као некад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Мој родни крај и манастир мог детињства klapklap klapklap klapklap . Манастир Крка је био сунце нашег неба и све цркве по читавој околини напајале су се духовношћу из њега. Ех да ми је бити тамо, а да је све као некад. Ja sam isto iz tog kraja. Uh, da mi je otići tamo...baš lepo što mogu da ga vidim bar ovako preko interneta. prst ka dole whackado 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Divno prst ka dole whackado "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Хвала пуно брате Мартирије! И ја исто, па нисам ни знала да нас има толико овде. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Dvaput sam bio u +Krk i predivak je kraj. Šteta što nisu ovaku uradili i manastirsku Katakonbu iz doba Apostola i prvih hrišćana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 pogledajte , sve su Svete Mošti - žute kosti ova fotografija je verovatno je nastala posle prokletog rata te su svete mošti ovako bile i razbacane , danas su sakupljene na jednom mesru - kao na svetoj gori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Сања и ПД Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Niste bili u +Krku od ovog zadnjeg ratnog dešavanja pa da danas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука