Зорица екс Милева Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 nasznak12 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Јул 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Хиландарски комплет у 55 књига Хиландарски комплет у 55 књига садржи између осталог дела светих Јована Лествичника, Јефрема Сирина, Исака Сирина, Петра Дамаскина, авве Доротеја, Евагрија, Варсануфија и Јована Пророка, преподобног Исаије, светих Антонија Великог, Макарија Египатског, Григорија Ниског, Јована Златоустог, Атанасија Александријског, Григорија Богослова, Василија Великог, Теодора Студита, Максима Исповедника, Теофана Затворника, Јована Кронштатског и других великих светитеља и учитеља Цркве. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Има ли још комплета? Питали су ме многи пријатељи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Јул 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Има још пар комплета. Један сигурно. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marija Petrovic Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Христос се роди!! Интересује ме да ли има још ових комплета, добро би ми дошло за библиотеку Црквене општине, а тек малопре видех да их има у понуди?! Унапред хвала! Поздрав и свако добро од Богомладенца Христа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Zaista se Hristos rodi Marija smajolik78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Јануар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Христос се роди!! Интересује ме да ли има још ових комплета, добро би ми дошло за библиотеку Црквене општине, а тек малопре видех да их има у понуди?! Унапред хвала! Поздрав и свако добро од Богомладенца Христа! Ваистину се роди! Комплет хиландарских превода од 55 књига још увек може да се нађе, под истим условима. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Напиши овде поруку кои су то услови, да људи не гледају тему од почетка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Evo ja cu da prenesem sa prve strane... Библиотека "Хиландарски путокази" садржи 55 књига међу којима готово сва најважнија дела православне светоотачке литературе као што су: "Добротољубље" (у 5 томова), "Лествица", "Духовно руковођење", "Казивања једног боготражитеља", "Старац Силуан", "Среафим Саровски", "Мој живот у Христу" ...Цена комплета је око 24.000 дин; са попустом на нашем форуму (скоро 40%) комплет од 55 књига сада можете да набавите за само 15.000 дин. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikruli Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ако има још неки комплет по тој цени ја сам расположен за куповину једног комплета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ако има још неки комплет по тој цени ја сам расположен за куповину једног комплета. Dobrodosao... ...javi se bratu predanje-ms na PP da porucis od njega knjige... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Loznica-Srbija Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Stvarno dorre knjige Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Април 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Хиландарски путокази - комплетна библиотека (55 књига) Библиотека "Хиландарски путокази" садржи 55 књига међу којима готово сва најважнија дела православне светоотачке литературе као што су: "Добротољубље" (у 5 томова), "Лествица", "Духовно руковођење", "Казивања једног боготражитеља", "Старац Силуан", "Среафим Саровски", "Мој живот у Христу" ... Цена комплета је око 24.000 дин; са попустом на нашем форуму (скоро 40%) комплет од 55 књига сада можете да набавите за само 15.000 дин. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Август 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Хиландарски путокази - комплетна библиотека (55 књига) Библиотека "Хиландарски путокази" садржи 55 књига међу којима готово сва најважнија дела православне светоотачке литературе као што су: "Добротољубље" (у 5 томова), "Лествица", "Духовно руковођење", "Казивања једног боготражитеља", "Старац Силуан", "Среафим Саровски", "Мој живот у Христу" ... Цена комплета је око 24.000 дин; са попустом на нашем форуму (скоро 40%) комплет од 55 књига сада можете да набавите за само 15.000 дин. "Хиландарски путокази" - комплетна библиотека сада садржи и два нова наслова, тако да има укупно 57 књига. Будући да се цена хиландарског комплета (са попустом од око 40%) од почетка његове продаје формира као противвредност за 150 евра, нова цена је 17.000 дин Само чланови нашег форума имају могућност да до краја августа 2012. поруче хиландарски комплет (свих 57 књига) по старој цени од 15.000 дин. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука