Danijela Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Од 10. до 17. априла биће представљен манастир Градац у Галерији "Прогрес" у Београду (угао Кнез Михајлове и Змај Јовине улице). Отварање је заказано за 10. април у 19 часова. У приземљу галерије предвиђена је поставка фотографија великих формата које представљају архитектуру и фреске Благовештенске цркве манастира, као и слајд пројекција. Аутор свих фотографија је Светлана Дингарац. У сутерену ће бити изложене иконе манастирске сликарске радионице настале у протеклој години. Изложба је продајног карактера. 12., 13. и 14. априла са почетком у 19 часова биће организована промоција квиза на тему православног богословља који је осмишљен у програмерској радионици манастира Градац. У квизу ће учествовати ученици три београдске средње школе (Геодетске техничке школе, Математичке гимназије и Седме београдске гимназије) који похађају верску наставу. У плану је и трибина о савременом иконопису. Обавештење следи накнадно. Више на http://www.manastirgradac.org.rs/aktuelnosti.html#aktuelnosti_72 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bubamara84 Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Pomaze Bog, Evo malo da upotpunim ovaj post. Svako dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука