Jump to content

За четрдесет година сваки пети Европљанин ће бити муслиман

Оцени ову тему

ристМико

Препоручена порука

11 August, 2009 by Станоје

За четрдесет година сваки пети Европљанин ће бити муслиман

Вашингтон, 10 август, 2009. године

До средине 21 века муслиманско становништво Европе ће представљати петину укупног становништва. Сагласно са подацима најновијег истраживања Института имиграционе политике до 2050 године процента муслимана ће порасти са5% на 20%.

У истраживању се такође говори да ће у Холандији, Великој Британији и Шпанији проценат муслимана бити још већи. А у низу европских метропола староседеоци ће постати мањина. Пре свега, то очекује енглески град Бирмингем до 2026 године.

Сагласно са истраживањем, број муслимана ће расти пре свега због високе стопе рађања потомака имиграната, који су дошли у Европу 50-70-их година прошлог века, и новог таласа придошлица из земаља Блиског и Средњег Истока, Северне Африке и Азије. Сем тога, староседелачко становништво не рађа толико много.

Сем тога, сваке године у ЕУ долази до 2 милиона људи на привремени рад, од којих је већина из муслиманских земаља. Нови проблем стручњаци већ називају „демографска темпирана бомба“. О томе говори ИТАР-ТАСС са референцом на „The Daily Mail“

http://www.sedmitza.ru/news/761812.html

Извор:Светосавље

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

А да ли западне земље у које долазе радници из муслиманских земаља, заиста имају потребу за толиком радном снагом?

Вероватно имају, али зашто не узму неке "прихватљивије" раднике, ако им муслимани сметају. Верујем да би сиротиња из Јужне Америке, радо нахрлила... а то су све кршћани.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

kakve nebuloze za 40 godina ne mozemo znati ni dal ce biti ovog sveta

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kako ja tebi, tako Bog meni, jednostavno. Šta je kod nas bilo, kod njih tek će da bude. Pa kad se kod njih izgubi kontrola i počnu masovna ubistva, hoću da vidim da li su i oni "genocidni" kao Što i mi..

NemeŠ Šta da gledaŠ, kroz historiju su to i dokazali.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330030441' post='590370]

слабо су цивилизовани ...

Zanimljivo dok u islamskim zemljama veliki broj ino radnika su hriščani sa Haitija, ili hindusi iz Indije i drugih nekih zemalja.

Ljudi svugdje idu trbuhom za hljebom...

Подели на овим сајтовима

Знам да рецимо индуси често приме у земљи у којој раде ислам, зато што на тај начин има бољи положај. Неће да ринта ко остали индуси, а и имаће више слободних дана (када су нерадни дани).

Кад се врати кући у Индију опет је хинду.

Подели на овим сајтовима

нема шансе...

дали се ко запитао зашто запад доводи на власт милитантне мухамеданце на срдњем истоку и африци?

Uvaženi administratori! Zahtjevam da ovog tipa opomenete zbog kontinuiranog vrijeđanja.Mi smo muslimani a ne "muhamedanci". Ukoliko se desi da izostane opomena shvatit ću to kao sudjelovanje i preporuku drugima da nastave da vrijeđaju muslimane a sve u ime politike sajta SPC.

Подели на овим сајтовима

Malo sam pogledao po muslimanskim forumima, i koliko vidim, uglavnom se reč muhamedanac ne doživljava kao uvreda nego pre svega kao "neispravna".

Navodno po muslimanskim izvorima taj izraz su u 18. veku uveli neki orijentalisti.

Opet jedan izraz sam čuo prvi put od strane muslimana... - SRBOMUSLIMAN -

http://serbstvo.yuku.com/topic/374/Srbomusliman#.T0eKCvkxNLM

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo dok u islamskim zemljama veliki broj ino radnika su hriščani sa Haitija, ili hindusi iz Indije i drugih nekih zemalja.

Ljudi svugdje idu trbuhom za hljebom...

истина, стомак не бира а нема ни верометар ...

Подели на овим сајтовима

Malo sam pogledao po muslimanskim forumima, i koliko vidim, uglavnom se reč muhamedanac ne doživljava kao uvreda nego pre svega kao "neispravna".

Navodno po muslimanskim izvorima taj izraz su u 18. veku uveli neki orijentalisti.

Opet jedan izraz sam čuo prvi put od strane muslimana... - SRBOMUSLIMAN -

http://serbstvo.yuku...an#.T0eKCvkxNLM

муслиман значи онај који се покорава Богу, а том аналогијом мухамеданац би било онај који се покорава Мухамеду. у том смислу постаје увредљиво јер мења смисао назива у идолопоклонство.

тако да мислим да је неоправдано да се михајло брани за своје опхођење према другим форумашима, поготово што му је ениз у неколико наврата објашњавао за назив, а пошто никад нема меру поготово је увредљив према другим конфесијама и воли да на фињака боде у око.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330089572' post='590805]

а пошто никад нема меру поготово је увредљив према другим конфесијама и воли да на фињака боде у око.

Uopšte ne radi to na finjaka. Odakle ti to?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...