sasluzitelj Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 kakvu saglasnost radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 kakvu saglasnost ? ?????? ????????????. ??????? ??????????? ????? ???? ?? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 1. CPC nije cak ni raskolnicka ona je nekakva verska organizacija 2. sizma je jedno jeres drugo 3. razlikuju se administartivni i dogmatski sporovi itekako i imaj malo vise tolerancije ne nazivaj narod djubretom i sl jer MPC iako nije u kanonskom jedinstvu jeste dogmatski uredna sa apostolskim predanjem i legalnim episkopatom, nesto poput Ruske zagranicne do skora tako da smanji ratoboran ton, jer nisi u pravu ????????? ??,?????? ????? ?????? ???????,? ?? ?? ??? ????????? ?????? ????? ?????? ??????. ????! ???? ??? ?? ??? ?????! ??,????? ???????,??? ????? ?????? ???? ??? ???????.?? ?? ???? ?????? ?? ?? ??? ??? ????? ??? ??,?? ??? ?????.??? ??? ????? ??? ????? ????? ???????????,?? ???? ????? ??? ??? ????? ???????????. ako ne smirite ton brisem vam poruke obojici pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 nije ih priznala ali nije ni mogla posto ni mi nismo imali definisano misljenje do skora radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Православна Охридска Архиепископија има Архиепископа Јована и део је СПЦ. О којој ти говориш, Раде Кумитката, под којим Архиепископом који је и припадник МПЦ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 1. CPC nije cak ni raskolnicka ona je nekakva verska organizacija 2. sizma je jedno jeres drugo 3. razlikuju se administartivni i dogmatski sporovi itekako i imaj malo vise tolerancije ne nazivaj narod djubretom i sl jer MPC iako nije u kanonskom jedinstvu jeste dogmatski uredna sa apostolskim predanjem i legalnim episkopatom, nesto poput Ruske zagranicne do skora tako da smanji ratoboran ton, jer nisi u pravu ????????? ??,?????? ????? ?????? ???????,? ?? ?? ??? ????????? ?????? ????? ?????? ??????. ????! ???? ??? ?? ??? ?????! ??,????? ???????,??? ????? ?????? ???? ??? ???????.?? ?? ???? ?????? ?? ?? ??? ??? ????? ??? ??,?? ??? ?????.??? ??? ????? ??? ????? ????? ???????????,?? ???? ????? ??? ??? ????? ???????????. ako ne smirite ton brisem vam poruke obojici ?? ??? ??????,??? ?????? ?? ???????? ?? ?? ?????.???? ???? ?? ?????? ?? ??? ??????? ?? ?? ?????. ?? ?? ????????? ??? ??????,??? ???? ?? ?????????? ?? ?? ???? ?????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 bio si preostar rekao sam ti to javno i privatno nazvao si narod otpadom radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 bio si preostar rekao sam ti to javno i privatno nazvao si narod otpadom??, ? ???? ??? ? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Народ нисам назвао отпадом него сам отпадом назвао шизму.Ето погријешио сам кад сам рекао јерес али се исправљам па кажем шизма. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 dosta o tome inace zakljucavam temu 319.gif radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 nije ih priznala ali nije ni mogla posto ni mi nismo imali definisano misljenje do skora ? ??? ????? ?????????? ???????? ???? ?? ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 POA do daljnjeg nastavka dijaloga radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ??????????? ???????? ?????????????? ??? ???????????? ?????? ? ??? ?? ???. ? ????? ?? ???????, ???? ?????????, ??? ????? ????????????? ???? ?? ? ????????? ???? ??? ?? ???? ??????????????? ??? ??? ? ??? ????? ?? ???? ?? ?????????? ??????????, ????? ?????? ?????????. ???? ???? ????? ???????? ????? ???????????????? ????? ?????????? ??????????? ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Da se razumemo jedini kanonski episkopi su oni koji su u zajednici sa Arhiepiskopom Jovanom Skopskim i to mora da se naglasi i zna. Moja zelja licno jeste da se nastavi dijalog i da se i arhijereji nepriznate MPC vrate u krilo crkve. Pitanje za brata Rada Sta ako SASabor SPC donese odluku da POA dobije zvanican naziv MPC i dobije potpunu nezavisost, sta ce biti sa nepriznatom crkvom, onda ona nece imati ni potrebu ni svrhu? radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Problem Mpc i SPC sa OA nije samo stvar i pitanje kanonskog jedinstva vec je problem malo siri i dublji ! Kroz celokupnu ljudsku istoriju oblik i nastajanje nacija i naroda se menjao i menja se normalno ! Makedonci nazalost imaju problem jer su povukli karakteristike svih okolnih naroda ali se nikad nisu profilisali kao kompaktan narod(slicno kao i siptari jer u trenutku velikih preraspodela na svetskoj sceni i na balkanu nisu ni demografski ni kulturno mogli da ucestvuju u tome) sve do kraja 20 veka !Za mene su Makedonci braca i siri deo srpskog naroda(veliki sinovi makedonski su se borili rame uz rame sa srbima i u I i II ratu i to na strani cetnika ,svaka cast i hvala ) ali ako oni misle da su posebni neka idu siroko im polje ! Danasnja BJRM postoji i neka im je sa srecom samo postoji realna opasnost da ih Albanija prilepi uz sebe (demografski vec jeste ) a na koju ce onda stranu Makedonija da okrece glavu da trazi bracu to pitanje treba oni da rese !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука