Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2009 ?ek malo 0409_feel ???: Paznja nova knjiga "Zilota" « ??????? #2 ???????: ????? ? 12:08:29 pm » Ima da se kupi u manastiru Lepavina i u Bg,pa posto nije naveden manastir Esfigmen,ima samo slika njihovog raskolnickog episkopa... pazite se ljudi pa baš da manastir lepavina ne pravi razliku tu mi nešto ne štima 1736_action ?????? ?? ??? ??????????? ?? ?? ??? ????? ??????? ? ????????? ????????? ???? ?? ???? ?? ??????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ???? ? ?????? ??????? ??????????? ?? ??? ??? ??????? ??? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 10, 2009 Пријави Подели Написано Август 10, 2009 sa foruma verujem, zato mi i ne štima, nekako mi je nelogično da manastir lepavina prodaje tu knjigu 0409_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2009 Мора да су они нешто смутили па да су написали да је са благословим неког Православног. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 10, 2009 Пријави Подели Написано Август 10, 2009 šta znam, videćemo, pratimo pažljivo situVaciju, peći su spremne za svaki slučaj https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2009 And we will burn them alive 0409_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2009 sa foruma verujem, zato mi i ne štima, nekako mi je nelogi?no da manastir lepavina prodaje tu knjigu 0110_hahaha ??? ??? ?? ?? ??????? ????????, ? ??????? ????????? ?? ?? ??????? ?? ?????. ?????, ??????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
бошкојуговић Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 And we will burn them alive 0110_hahaha???????, ????? ????? ?????, ? ????? ?? ????????? ????... ?????. ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Ја сам папист,екуменист и свејеретик 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 дај брате немој да га подбадаш. искушаваш га да те схвати буквално, а ти му стружеш по мозгу ... није лепо карађорђије 0205_whistling а и ти брате бошко, стварно ... 0202_238 мислио је на књиге 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 ??????? ???,?????? ? ?????,???????? ???. 0202_238 sjajan predlog https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ?? ??? ?? ????? ????? ??????? ???? ?? ???? ?????? 0205_whistling ???????? ??????????, ???????? ?????? ?? ???????????? ... ??! ?????? ??????? ?? ?? ?????? ????, ?? ???? ???? ?? ?? ??????? klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 sa foruma verujem, zato mi i ne štima, nekako mi je nelogi?no da manastir lepavina prodaje tu knjigu 0205_whistling ??? ??? ?? ?? ??????? ????????, ? ??????? ????????? ?? ?? ??????? ?? ?????. ?????, ??????????????. 0110_hahaha ?? ??????? ??, ??? ?? ????: ?? ?????????? ??????.???? ??????????? ?? ???? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ?? ???? ? ????????.????????? ?? ?? ??????. ??? ??? ??? ?? ?? ???? ??? MTS ??????????????,??? ?????? ??????,??? ??????? ?? ????? ??????,????? ????? ??????????? ?????,?? ?? ?? ? ???????? ???? ?? ???????. http://forum.verujem.rs/index.php?topic=12081.msg215381#msg215381 ???? ???? ????? ? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
бошкојуговић Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 ?? ??? ??????,????????? ? ?????????? 0104_cheesy?????? ????? ????????? 0205_whistling ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 sa foruma verujem, zato mi i ne štima, nekako mi je nelogi?no da manastir lepavina prodaje tu knjigu 0202_238 ??? ??? ?? ?? ??????? ????????, ? ??????? ????????? ?? ?? ??????? ?? ?????. ?????, ??????????????. 0202_238 ?? ??????? ??, ??? ?? ????: ?? ?????????? ??????.???? ??????????? ?? ???? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ?? ???? ? ????????.????????? ?? ?? ??????. ??? ??? ??? ?? ?? ???? ??? MTS ??????????????,??? ?????? ??????,??? ??????? ?? ????? ??????,????? ????? ??????????? ?????,?? ?? ?? ? ???????? ???? ?? ???????. http://forum.verujem.rs/index.php?topic=12081.msg215381#msg215381 ???? ???? ????? ? ???????. medo, iskreno sumnjam u verodostojnost tih re?i, ne verujem da bi jedan manstir dozvolio da se knjiga prodaje, a nekmoli deli a da je niko od monaha nije pro?itao Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 sa foruma verujem, zato mi i ne štima, nekako mi je nelogi?no da manastir lepavina prodaje tu knjigu 0202_238 ??? ??? ?? ?? ??????? ????????, ? ??????? ????????? ?? ?? ??????? ?? ?????. ?????, ??????????????. 0202_238 ?? ??????? ??, ??? ?? ????: ?? ?????????? ??????.???? ??????????? ?? ???? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ?? ???? ? ????????.????????? ?? ?? ??????. ??? ??? ??? ?? ?? ???? ??? MTS ??????????????,??? ?????? ??????,??? ??????? ?? ????? ??????,????? ????? ??????????? ?????,?? ?? ?? ? ???????? ???? ?? ???????. http://forum.verujem.rs/index.php?topic=12081.msg215381#msg215381 ???? ???? ????? ? ???????. medo, iskreno sumnjam u verodostojnost tih re?i, ne verujem da bi jedan manstir dozvolio da se knjiga prodaje, a nekmoli deli a da je niko od monaha nije pro?itao ???????, ?? ?? ????? ?? ??? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zvezdana zvezda Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 And we will burn them alive kriminalac kriminalac Tuzno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука