anajrim Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Koji je najbolji put do sticanja smirenja? Posredstvom Svetog Duha koji deluje na nas putem lične molitve i zajedničke (prisustvom na liturgiji). Da bez Svetog Duha to je nemoguce :djetalina: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Greh je sam po sebi bolest,a bolest lecimo molitvom i smirenjem. "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Tavita, to su reci prepodobnog Sofronija Saharova, a ne moje. Meni, takodje, su one jako tesko shvatljive ali istovremeno i divne. Da.....a ja se ponadala :djetalina:..jer pominjali ste u tom kontekstu i vase iskustvo...ipak,hvala na odgovoru...... bangin Osim sto se bojim ja sam jos ijedna brzopleta tavita bliss jeeee bliss jeeee.......da sve je ovo iskustvo prepodobnog.......ovako mi treba :group111:...Pozdravcic bendoff I ja sam brzopleta i plašljiva i svašta nešto. Da nismo sestre? :cheesy: Sestre nego sta 1405_love.....evo idem o'ma da ti lupim je'nu zahvalnicu klapklap Evo i tebi jedna draga moja tavitice winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Da nije meni moje bolesti sa zelucem od koje je nastalo jos svasta nesto ja ne bih nasla svoj put, ne bih nasla Boga. dada Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Мислим да је Дионисије Ареопагит негде написао да до Бога има много путева, и сви воде спасењу. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука