Баба Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 ође пада расизам... чоек црн ки угарак практично га не разликујеш од позадине фотографије, а опет осетиш да је твој, ех шта ти је православље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 ође пада расизам... чоек црн ки угарак практично га не разликујеш од позадине фотографије, а опет осетиш да је твој, ех шта ти је православље... 0110_hahaha 0102_laugh facenew22222222 facenew22222222 lqj2e2sokakote клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 0203_cool 7896634 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нектарије Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 ХВ! Поздрав братијо! У Русији сам први пут видио да Александријски патријарх има два епитрахиља и баш ме занимало... дошао сам до неких сазнања са да ли су тачна не знам просудите сами.. Један дио титуле Александријског патријарха гласи "тринаести апостол... судија васељене" и нормално свака патријаршија има неке своје карактеристике, тако и Александријска има ту да патријарх са дугачком титулом носи и два епитрахиља - као судија васељене и тринаести апостол итд. Нпр епископ који треба да ступи у трон московских патријараха постаје великосхимник и прије архијерејског облаченија ставља скихму око себе као код нас мала схима која се ставља преко прса и леђа надам се да сте ме схватили Поздрав свима! 0203_cool Да патријарх је гаранција постојања великосхимника у РПЦ, нешто у том фазону. Да управо тако. Патријарх руски је великосхимних, а увели су ту традицију да се којим случајем не изгубе великосхимници из РПЦ јер само великосхимник ваљда може некога да замонаши у велику схиму. Тако нешто је у питању........ Čekaj, hoćeš reći da je ruski patr. velikoshimnik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isposnik Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 и мене баш занима ово али људи ајде да не лупамо овако.. Ја сам чуо ово или оно, или мислим... Да л има неко да се баш разуме и богослужбене одежде? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Ovaj slučaj je poseban , kakvu simvoliku nosi i dal zbog same titule zaista mi o ovome ništa nije poznato , zato i postoji ova tema da bi svi videli i da napokon nekako saznamo... Brat Nektarije je u svom postu lepo objasnio ali nadam se još nekoj potvrdi ako neko možda o tome još nešto zna ili da doda?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Ovaj slučaj je poseban , kakvu simvoliku nosi i dal zbog same titule zaista mi o ovome ništa nije poznato , zato i postoji ova tema da bi svi videli i da napokon nekako saznamo... Brat Nektarije je u svom postu lepo objasnio ali nadam se još nekoj potvrdi ako neko možda o tome još nešto zna ili da doda?! One slike, brate Martirije, nema ih, ja došao da vidim kako napreduje istraživanje i da ih pogledam ponovo a tih slika više tu nema, mislim tih slika aleksandrijskog Patrijarha s tim "dvjema epitrahiljima". postavi ponovo te slike! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 можда не умем баш информатички се изражавати али надам се да ћеш разумети, све ове фотке сам пребацимао и постављао преко фотороле а колико видим фоторола је већ неко време недоступна , пукла - вероватно су је угасили или има неки други проблем ( то се још једном тако десило , па је фоторола прорадила и фотке се повратиле али сада већ дуже време не ради ) , па самим тим све што сам постављао су нестале. иначе доста сам фотоке и иконе постављао преко фотороле па сада на жалост немам ни једну , тај је случај и са темом Светитељи запада и мораћу да пронађем неко решење шта даље са тим. ово је већ лако - нема пуно тако да ћу се потрусити да заменим фотке на други начин али зато ми велики проблем са другим темама као што сам ону горе навео где има доста икона или фотографија и имаћу баш доста посла око тога. ако имаш неко лакше решење како да повратим све ово - ти ми јави ?! гледао сам постове - линка има али не раде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 можда не умем баш информатички се изражавати али надам се да ћеш разумети, све ове фотке сам пребацимао и постављао преко фотороле а колико видим фоторола је већ неко време недоступна , пукла .... ако имаш неко лакше решење како да повратим све ово - ти ми јави ?!....гледао сам постове - линка има али не раде... Ti si onda za mene multimedijalni David Coperfield, mađioničar, ja bih ti vrlo rado pomogao, samo kad bih još znao šta mu ta fotorola dođe, hahaha! 0409_feel Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Nama panslavistima je takav jedan neuspio transfer i upgrade sve fotke pa čak i svu ćirililicu što smo je tamo imali i rusku i srpsku i bugarsku požderao ili unakazio. Ostao samo taj blentavi You Tube. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука