Danijela Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Павел Рыженко PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 isti slikar Александр Пересвет (? — 8 сентября 1380) — легендарный монах-воин, инок Троице-Сергиевского монастыря. Вместе с Родионом Ослябей участвовал в Куликовской битве и пал в единоборстве с татарским богатырём Челубеем. В Русской православной церкви причислен к лику святых. bgpj and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 moja omiljena :cheesy: Михаила Нестеров PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Михаил Нестеров Архиепископ (Портрет Антония Волынского). 1917 "Великий постриг" 1898 "Вечерний звон" "Труды Преподобного Сергия Радонежского" "Молчание" 1903 Святая Русь bgpj and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 PredragVId and bgpj је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Василий Нестеренко- Наедине с собой. :cheesy: PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А.Косничев Звонари. Россия тягостно молчала, Как изумленное дитя, Когда, неистово гнетя, Одна рука ее сжимала; Но тот, который что есть сил Ребенка мощного давил, - Он с тупоумием капрала Не знал, что перед ним лежало, И мысль его не поняла, Какая есть в ребенке сила: Рука ее не задушила - Сама с натуги замерла. В годину мрака и печали, Как люди русские молчали, Глас вопиющего в пустыне Один раздался на чужбине; Звучал на почве не родной - Не ради прихоти пустой, Не потому, что из боязни Он укрывался бы от казни; А потому, что здесь язык К свободомыслию привык - И не касалася окова До человеческого слова. Привета с родины далекой Дождался голос одинокой, Теперь юней, сильнее он... Звучит, раскачиваясь, звон, И он гудеть не перестанет, Пока - спугнув ночные сны - Из колыбельной тишины Россия бодро не воспрянет И крепко на ноги не станет, И, непорывисто смела, Начнет торжественно и стройно, С сознаньем доблести спокойной, Звонить во все колокола. (Н.Огарев 1857) http://fotki.yandex.ru/users/swirelka/view/338510/?page=187 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Андрей Городничев Египетский монах. http://fotki.yandex.ru/users/swirelka/view/252028/?page=4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Не знам како да ти се захвалим crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Не знам како да ти се захвалим crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo Тако што ћеш нам када будеш могла да направиш неки леп клип са неким сличицама одавде, јер има их заиста које греју срце... klapklap crvenilo crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Хоћеш одмах? Имам савршену пјесму која иде уз њих. Само да је пронађем. crvenilo PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Хоћеш одмах? Имам савршену пјесму која иде уз њих. Само да је пронађем. crvenilo Mоже, чекам... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Самод а је пронађем, потрајаће, али свакако радим на томе. crvenilo PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Самод а је пронађем, потрајаће, али свакако радим на томе. crvenilo Одох сада, али ту сам ујутру, па ћу послушати... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Послушник Высо-Петровского монастыря А.Шилов. Верующий в сына Божия имеет свидетельство в себе самом. (1 Ин. 5, 10) Dakle, ovo je covek naslikao cetkom i bojom... zapanjujuce... мајкл PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука