Jump to content

Novi "reality" šou Pink televizije

Оцени ову тему

Препоручена порука

Televizija Pink na čelu sa Željkom Mitrovićem od ponedeljka uveče emituje novi humani rijaliti „Gavrilovići", u kome pod budnim okom kamera živi jedna siromašna porodica iz Donjeg Milanovca. Otac Zoran i majka Danijela imaju osam sinova i nisu zaposleni. Njihov život odvija se u kući sa dve male sobe i kuhinjom. Kupaju se u lavoru i jedu samo ono što sami proizvedu u svojoj bašti. Cilj ovog rijalitija jeste da pomogne Gavrilovićima da „stanu na noge", a kraj će biti onog trenutka kada im se obezbede osnovna sredstva za život. Gledaoci će imati priliku da vide kako će njihovi mališani uživati u stvarima za koje nisu ni sanjali da će doživeti.

http://forum.b92.net/topic/66207-novi-reality-na-pinku-siromasi-gavrilovici-zivece-pod-budnim-okom/

Ovo stvarno postaje bolest...neko bi trebao da se ozbiljno pozabavi ovim problemom

:)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mi smo vam govorili, ne što smo sad toliko pametni, nego što smo imali na stranim televizijama. To je bilo u 1990-ima za kratko vreme trend, i onda je ljudima dojadilo. Samo uvođenje tih emisija bilo je, dakle, unazadno, a trenutni hype oko tih emisija još manje je za ponos Srbije. Prvi korak je uopšte ne gledati te emisije, umesto zevati eda li bi se desio neki skandal, jer za televizijske kuće je važna kvota gledaoca; a zašto neko gleda, za ovo ih boli uvo...

Da, na zalost gledamo kako prodaju i podmecu nama tj vama u Srbiji ono sto su podmetali ovde pre desetak godina. Mada konkretno u Italiji Veliki Brat i varijacije na tu glupost su prilicno gledane. Ne znam kako je u Austriji ili Nemackoj ali mislim da su oni malo ozbiljniji po tom pitanju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako ljudima uopšte dođe na pamet takva misao??? Da povratim - eto to mi dođe. 0110_hahaha fmqmtx 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Од Пинка ништа боље нисам ни очекивала 7896634 7896634 Туга :(

Jes, i to sto kazes...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ех... :( Зарађивати на људима који немају хлеба да једу је НАЈВЕЋА туга прво државе,а онда и овог јадног Пинка,који је од обести тако исто зарађивао и преко оних људи са звезда Гранда,који су се пријављивали на тзв.аудиције leteti leteti Мислила сам да је то крај таквим тужним стварима,али грдно сам се преварила...То значи,може и горе 7896634 7896634

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ех... :( Зарађивати на људима који немају хлеба да једу је НАЈВЕЋА туга прво државе,а онда и овог јадног Пинка,који је од обести тако исто зарађивао и преко оних људи са звезда Гранда,који су се пријављивали на тзв.аудиције leteti leteti Мислила сам да је то крај таквим тужним стварима,али грдно сам се преварила...То значи,може и горе 7896634 7896634

Изгледа, да увек може горе !  leteti

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

mislim da prebrzo donosimo zakljucke

meni ovo cak deluje sasvim uredu i iznenadjujuce humano za jedan Pink

naravno ovo je samo prvi utisak nakon odgledanog trejlera...

da sacekamo pa da vidimo

(jos nesto, treba imati u vidu da je Mitrovic za dlaku izbego vecna lovista, te tako nije nemoguce ocekivati jednu drasticnu promenu ¨cak¨ i od njega)

:229229229:

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...