Jump to content

Lovćenac: Raspop ponovo vernik

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nek se vraća kud hoće, glavno da nejde k nama. OMG!

To bi još bilo, taman se malo nešto sa SPC napravi pa ovakvi

nekontrolisani projektili sve upropaste jer letaju kud hoće i za svoj račun.

:orkan:

4chsmu1 bleh greengrin

Sta bre? Saljemo ga mi vama da vidite kako je nama ...

facenew22222222 0409_feel

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Stanje u Lovcencu je jako tesko, ali je cinjenica da je Stevovic jak onoliko koliko dobije donacija od Mila, i pristalica ima, dokle ima para.

Narod je davno prezreo te Mirasevce, jer to cak nije ni sekta, jer i sekta ima ubedjenja i ono za sta bi zivot polozili, ali ovo su banditi koji pevaju onome koji vise da.

S druge strane ogromna vecina vernika u Lovcencu ne idu ni u lokalnu Crkvu zbog popa ekumeniste i novotarca.

Dobro znam toga svestenika, ali o njemu ne bih ovom prilikom.

Vernici koji su izmedju dve vatre, komunjara i novotara, napravili su svoj sajt ISTOK PRAVOSLAVNI, i podrzavaju Vladiku Artemija.

Najinteresantnije je sto su vernici koji su to napravili, bili jako bliski sa Vladikom Amfilohijem, a neki mu bli i telohranitelji.

sajt:

http://www.istokpravoslavni.org/

Mudrove ne lupetaj!!!! Hram u Lovcencu je pun.Na svakom dnevnom bogosluzenju ima minimum   5 ljudi dok  na nedeljnoj  Liturgiji uvek bude 2o do 50 ljudiPraznicima je hram mali da primi sve vernike. Otac Jovan je dobar i cestit covek koji je  istinski pastir. Kako te nije sramota da blatis coveka?? Inace Stevovica znam i licno a o tom coveku necu trositi reci.

Подели на овим сајтовима

Како тебе није срамота да лажеш?

Није у реду Господине или Госпођо.

О.Јована добро знам и о њему ја нећу трошити речи, а о масовном одласку у Храм у Ловћенцу може да се говори пре свих ових дешавања, али је група верника око овога сајта која је била блиска владици Амфилохију и били највећи покретачи изградње Цркве, и уопште брана надирајућем потплаћеном Стевовићевско-Миловом кадру, многима отворла очи, и о.Јован је у рату са свима, тако да је растерао многе који су ту Цркву помагали и били једини верници када је све почињало у томе комунистичком окружењу.

Фотографије са литургије у Ловћенцу ћу поставити ускоро на овој теми, па ћемо да видимо ту гужву о којој причаш.

Подели на овим сајтовима

Невезано за причу о том Ловћенцу, није ми јасно откуд толико ревнитеља и бораца за православље nesiguran а храмови празни...  0205_whistling

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

Невезано за причу о том Ловћенцу, није ми јасно откуд толико ревнитеља и бораца за православље sokiran а храмови празни...  4chsmu1

Takvi iskljucivo idu u Ljuljake...nas ''ekumeniste i novotarce'' bas i ne vole  eheeeej  i svakoga dana blagodare Gospodu sto nisu kao mi...  slava3

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Невезано за причу о том Ловћенцу, није ми јасно откуд толико ревнитеља и бораца за православље leteti а храмови празни...  0304_smile4

Takvi iskljucivo idu u Ljuljake...nas ''ekumeniste i novotarce'' bas i ne vole  leteti  i svakoga dana blagodare Gospodu sto nisu kao mi...   0102_laugh

Ta nije bas tako, uvazena Gospodjo.

Evo pouzdano znam da vas Sremacke popadije bas mnogo vole i svakog dana se mole Gospodu da budu bas kao vi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...