Гости Guest - . . .- Написано Март 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Кирион, Кандид, Домн, Исихије,Ираклије, Смарагд, Евноик, Валент, Вивијан,Клаудије, Приск, Теодул, Евтихије, Јован, Ксантије, Илијан, Сисиније, Агије, Аеције, Флавије, Акакије, Екдит, Лисимах, Александар, Илија, Горгоније, Теофил, Дометијан, Гај, Леонтије, Атанасије, Кирил, Сакердон, Николај, Валерије, Филоктимон, Северијан, Худион, Мелитон и Аглај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Eto i danas naučih nešto pametno... bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Eto i danas naučih nešto pametno... 0102_laugh prstgore ево да ти се нађе... prstgore https://www.pouke.org/forum/index.php/board,149.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Hvala,pratim i prolog i žitija(ovo drugo jako volim),ali sam dosta propustila,jer sam od skora sa vama.Polako,ima vremena.Smernice su mi i te kako dobro došle 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука