deda Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Ово су моји видео записи из наших манастира. Док смо снимали серију О Литургију (у режији ђакона Ненада Илића, која се сада налази у монтажи и моћи ћемо да је погледамо на тв од јесени, ако Бог да), ја сам нашао времена и мало снимао лепоту која ме је окруживала. Манастир Жича. Време нас и није баш послужило, али су зато монахиње биле изузетно гостопримљиве и лепо нас угостиле у свој манастир. Ово је ноћно снимање на Врачару, код мале цркве св. саве. Устали смо пре свих, чак и пре петлова и птичица Манастир Студеница. Цвеће ме је очарало. Како је дивно све што Господ створи. Манастир Високи Дечани. Сваки коментар овде је сувишан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Види се одмах... Будући Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 7, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2009 Слободно оставите коментар, предлог, примедбу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 Ево, деда, ја сам скинула тј. заправо скидам све твоје клипове, па да видимо јел фали нешто :-) sokiran Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука