звечанац Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 PRIŠTINA – Kosovski aktivista za ljudska prava Adem Demaći izjavio je da se vrlo lako može desiti spajanje Kosova i Albanije, ukoliko Srbija ne promeni stav prema Kosovu. „Može se desiti da se Albanci ujedine, ne može se isključiti jedna takva mogućnost ukoliko Srbija nastavi sa ovakvom politikom prema Prištini. Ukoliko se Albanci pokažu kao organizovani, onda će nacionalno ujedinjenje postati realnost”, rekao je Demaći elektronskim medijima na albanskom. Demaći je kazao da je protiv dijaloga Beograda i Prištine, koji je počeo u Briselu, tvrdeći da se razgovori odvijaju bez volje većine žitelja Kosova. Prema njegovim rečima, dijalog su Kosovu nametnuli Evropska unija i Ujedinjene nacije. „Mi smo morali da pregovaramo, na to su nas naterali EU i UN. Evropljani će činiti ustupke Srbiji kako bi ušla u EU, pošto je Srbija važniji faktor nego što je Kosovo”, dodao je Demaći. http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Demaci-upozorava-na-moguce-spajanje-Kosova-i-Albanije.lt.html Нажалост то ће се и десити... На радост Вука Драшковића, Наташе Кандић, Ненада Чанка и многих других издајника. Како ствари стоје, пре ће се ујединити Косово и Албанија, него Србија и Црна Гора. Срби ће као на солило јурити на "дивно и гостољубиво" албанско приморје, јер смо народ без мозга. Живи били па видели. Црно нам се пише, а на видику нема нормалног човека за кормилом остатка напаћене Србије. Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 ma naravno da će da idu na spajanje kosova sa albanijom, to smo znali još osamdesetih kada su demonstrirali i uzvikivali kosovo-republjik 0304_smile4 algabacaju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Velika steta za sve sto se odigralo dole.zao mi je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Velika steta za sve sto se odigralo dole.zao mi je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Неће они стати ни када се уједине са Косовом, желеће још више....Тражиће и отцепљење долине Прешева, односно Бујановца, Прешева и Медвеђе од Србије, али знате ону нашу пословицу: " Ко тражи веће, изгуби оно из вреће''.....Ја мислим да би требали да будемо стрпљиви, и они ће кад-тад да начине велику грешку која ће им нанети огромне последице. Биће њима и Албанија мала, када крену са Косова....Иначе, то је и Отац Тадеј прореко ако се не варам....... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ТИХА ВОДА БРЕГ РОНИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ТИХА ВОДА БРЕГ РОНИ! Eee, баш тако....Него, никако да се Србија огласи поводом ове изјаве овог арнаута. 0442_feel Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Ма нема ништа од тога! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ТИХА ВОДА БРЕГ РОНИ! Eee, баш тако....Него, никако да се Србија огласи поводом ове изјаве овог арнаута. 0442_feel по мом мишљењу БОЉЕ ДА ЋУТЕ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ТИХА ВОДА БРЕГ РОНИ! Eee, баш тако....Него, никако да се Србија огласи поводом ове изјаве овог арнаута. 0442_feel по мом мишљењу БОЉЕ ДА ЋУТЕ... Кад мало боље размислим, да знаш да си у праву..... dada dada Било би сувишно да било шта прокоментаришу. Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 pa nek se spoje. i onda se spoje srbija i republika srpska. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 pa nek se spoje. i onda se spoje srbija i republika srpska. Ма какво црно спајање.Нема ништа од тога,не дајемо Космет! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 pa nek se spoje. i onda se spoje srbija i republika srpska. prstgore klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука