Jump to content

Други о сајту и форуму ЖРУ.

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Намирисала нас је и расколничка камарила са "ИХТУС"-а. Тим људима је заиста потребна помоћ конзилијума састављеног од најискуснијих духовника, псијитара и психолога.

http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=26345

Подели на овим сајтовима

Погледајте само њихову тему о "Псалтиру на гитари" у интерпретацији оца Билбије. Један од "ревнитеља" је оцу озбиљно замерио што пева пасалме уз гитару - ЈЕР У ПСАЛМИМА НИГДЕ НЕ ПИШЕ ДА СЕ ГОСПОД СЛАВИ УЗ ГИТАРУ. Да није жалосно, било би смешно. То показује да отпадање од Цркве, од евхаристијског идентитета, немоновно води декаденцији саме личности, паду интелигенције и опште затупљености.

http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=26301

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ако, интернет је слободан медиј. Нека пишу, нека постављају, нека мењају, имају они разлога за то. Искрено, мени је драго да неко рад на нашем форуму пореди са Владиком Игнатијем, Митрополитом Зизијуласом, Владиком Атанасијем... све канонски и признати и цењени Епископи свуда у Православљу, једино не код њих. Кад ми буду објаснили зашто они све то раде што раде, моће ћемо да разговарамо. Али чврсто верујем да код њих нема љубави ни мало, а нека ми неко од њих то демантује. У сваком случају, имају право на своје мишљење. Ми радимо наш посао, они свој. Волео бих и да ми се јави неко ко је пришао Цркви кад је читао њихов форум. Ја знам многе који ми се свакодневно јављају који су ,захваљујући нашем форуму Живе Речи Утехе, почели да размишљају о вери са позитивне стране. На крају, ми немамо жеље да делимо на ове или оне, већ да ствари поставимо на здраве ноге и да сабирамо. То се, Богу хвала, и показало на нашем сабору.

Подели на овим сајтовима

Два пута сам покушала да уђем на њихов форум (данас трећи пут) и увек ми се појави порука:

Бановани сте са овог форума.

Контактирај те администратора за више информација.

Појма немам ни зашто ни како када никада нисам ни имала прилике да видим њихов форум.

Како да уђем тамо? Заиста бих волела да прочитам понешто од написаног...

Не брините, нећу залутати да бих своја убеђења и веровање променила, већ чисто из знатижеље....

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

????????? ???? ????????? рече:

?? ?????? ??? ?????, ??? ????. ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ,??????????? ????? ?????? ???? ???? ?????

Evo da se onda i ja javim... I ja sam jedan od ovih mnogih.. stadaradim

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић
  radoslavjovan рече:

?? ?????? ??? ?????, ??? ????. ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ,??????????? ????? ?????? ???? ???? ?????

Evo da se onda i ja javim... I ja sam jedan od ovih mnogih.. stadaradim
?????, ???? ??????, ??? ?? ?? ??? ?????, ??? ?? ?? ???, ???? ?? ??? ????, ?? ??????... ?? ??????? ?? ????? ???? ???? ????? ? ??????? ??????.
Подели на овим сајтовима

radoslavjovan рече:

Evo da se onda i ja javim... I ja sam jedan od ovih mnogih.. klapklap
?????, ???? ??????, ??? ?? ?? ??? ?????, ??? ?? ?? ???, ???? ?? ??? ????, ?? ??????... ?? ??????? ?? ????? ???? ???? ????? ? ??????? ??????. 
???? ???????? ? ?????? ? ????... ???? ????? ?? ?????? ????? ?? ????? ? ????? ?? ??????? ??? ????... ? ????? ?? ???? ? ???? ??? ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ????...  stadaradim

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:

??? ????? ??????. ??????? ?? ?? ?? ??????? ???? ???? ?? ??? ????? ???????.

ne?e me pohvaliti to se ne brinem, od kada sam rekla da mi na pamet ne pada da sastavljam  listu svih svojih grehova od svoje 7me godine života ( a imam 45) klapklap

pošto sam odbila pokajanje  koje su mi ponudili  odustali su od mene 8084.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> te sam sad na listi jeretika stadaradim

a i ovde se zaista ose?am kao omladinka  0104_cheesy

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...