Баба Написано Август 5, 2009 Пријави Подели Написано Август 5, 2009 ???? ??? ?????????:?? ??? ??????? 0104_cheesy prstgore ? ???? ????... ...?? ?? ???? ???????? ??? , ????????? ?? ?? ????? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2009 Dimitrije,svaka ti cast! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 5, 2009 Пријави Подели Написано Август 5, 2009 Хахахах,чуш Димо да се увриједи 0912_sport pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Намирисала нас је и расколничка камарила са "ИХТУС"-а. Тим људима је заиста потребна помоћ конзилијума састављеног од најискуснијих духовника, псијитара и психолога. http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=26345 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Погледајте само њихову тему о "Псалтиру на гитари" у интерпретацији оца Билбије. Један од "ревнитеља" је оцу озбиљно замерио што пева пасалме уз гитару - ЈЕР У ПСАЛМИМА НИГДЕ НЕ ПИШЕ ДА СЕ ГОСПОД СЛАВИ УЗ ГИТАРУ. Да није жалосно, било би смешно. То показује да отпадање од Цркве, од евхаристијског идентитета, немоновно води декаденцији саме личности, паду интелигенције и опште затупљености. http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=26301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ja sam neupućena omladinka klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Без бриге сестро. Требала би да се секираш онда када те они почну хвалити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Ако, интернет је слободан медиј. Нека пишу, нека постављају, нека мењају, имају они разлога за то. Искрено, мени је драго да неко рад на нашем форуму пореди са Владиком Игнатијем, Митрополитом Зизијуласом, Владиком Атанасијем... све канонски и признати и цењени Епископи свуда у Православљу, једино не код њих. Кад ми буду објаснили зашто они све то раде што раде, моће ћемо да разговарамо. Али чврсто верујем да код њих нема љубави ни мало, а нека ми неко од њих то демантује. У сваком случају, имају право на своје мишљење. Ми радимо наш посао, они свој. Волео бих и да ми се јави неко ко је пришао Цркви кад је читао њихов форум. Ја знам многе који ми се свакодневно јављају који су ,захваљујући нашем форуму Живе Речи Утехе, почели да размишљају о вери са позитивне стране. На крају, ми немамо жеље да делимо на ове или оне, већ да ствари поставимо на здраве ноге и да сабирамо. То се, Богу хвала, и показало на нашем сабору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Два пута сам покушала да уђем на њихов форум (данас трећи пут) и увек ми се појави порука: Бановани сте са овог форума. Контактирај те администратора за више информација. Појма немам ни зашто ни како када никада нисам ни имала прилике да видим њихов форум. Како да уђем тамо? Заиста бих волела да прочитам понешто од написаног... Не брините, нећу залутати да бих своја убеђења и веровање променила, већ чисто из знатижеље.... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ?? ?????? ??? ?????, ??? ????. ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ,??????????? ????? ?????? ???? ???? ?????Evo da se onda i ja javim... I ja sam jedan od ovih mnogih.. stadaradim У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ?? ?????? ??? ?????, ??? ????. ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ,??????????? ????? ?????? ???? ???? ?????Evo da se onda i ja javim... I ja sam jedan od ovih mnogih.. stadaradim?????, ???? ??????, ??? ?? ?? ??? ?????, ??? ?? ?? ???, ???? ?? ??? ????, ?? ??????... ?? ??????? ?? ????? ???? ???? ????? ? ??????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ?? ?????? ??? ?????, ??? ????. ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????? ???? ?? ,??????????? ????? ?????? ???? ???? ?????Evo da se onda i ja javim... I ja sam jedan od ovih mnogih.. klapklap?????, ???? ??????, ??? ?? ?? ??? ?????, ??? ?? ?? ???, ???? ?? ??? ????, ?? ??????... ?? ??????? ?? ????? ???? ???? ????? ? ??????? ??????. ???? ???????? ? ?????? ? ????... ???? ????? ?? ?????? ????? ?? ????? ? ????? ?? ??????? ??? ????... ? ????? ?? ???? ? ???? ??? ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ????... stadaradim У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Pomaze Bog,brate Radoslavjovane! Dobrodosao u forum! stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Бог ти помогао сестро stadaradim У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ??? ????? ??????. ??????? ?? ?? ?? ??????? ???? ???? ?? ??? ????? ???????. ne?e me pohvaliti to se ne brinem, od kada sam rekla da mi na pamet ne pada da sastavljam listu svih svojih grehova od svoje 7me godine života ( a imam 45) klapklap pošto sam odbila pokajanje koje su mi ponudili odustali su od mene 8084.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> te sam sad na listi jeretika stadaradim a i ovde se zaista ose?am kao omladinka 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука