Srdjan Kotur Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Ja sam samoljubiv, samodovoljan, utilitarista. I ovo je previše. Koji je lek? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Jest,kako ne,da ti kažem pa da ti onda budeš bolji "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Март 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2011 prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Ja sam samoljubiv, samodovoljan, utilitarista. I ovo je previše. Koji je lek? Sta se bre hvalis toliko, zar nemas ni gram smirenja? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Март 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Izvinjavam se. Nesmireni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 пост, молитва, редовно причешћивање. у твом случају, прво нађи исповедника. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука