Augustinus Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 link=topic=11817.msg375429#msg375429 date=1299497656] као да је искочио из Старог Завета ne smem da stavljam smajlije .... bila bi 3 komada... А иначе је океј. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha care Ево текста "Зашто је Амфилохије океј", од Нишизаве неподобног:"Zašto je Amfilohije OK Zapričah se danas sa nekom prijateljicom, koja je inače novinarka, o izboru za novog patrijarha. Između ostalog, pita ona mene - A kakav je lik taj Amfilohije? Otkud ja znam kakav je, ne znam čoveka lično. Jedini put kad sam s njim u životu razgovarao je bilo kad sam polagao kod njega katihetiku, a tome ima dobrih desetak godina. Jedino što znam o njemu je ono što drugi pričaju. A pričaju svašta. Na primer... Žarko Gavrilović, sveštenik u penziji, tvrdi da je mitropolit Amfilohije agent i sluga Vatikana, koji hoće da nas gurne u papin zagrljaj, i da je izdajnik srpskog naroda. Čelnici tzv crnogorske pravoslavne crkve tvrde da je velikosrbin koji sistematski radi na denacionalizaciji crnogorskog naroda i uništavanju svega što je crnogorsko u korist Srbije. Uredništvo sajta novinar.de tvrdi da je on na putu da postane novi poglavar crnogorske pravoslavne crkve. Beba Popović, političar, tvrdi da je on pukovnik državne bezbednosti. Čedomir Jovanović, takođe političar, tvrdi da je on jedan od saučesnika u atentatu na Zorana Đinđića i ideolog ekstremne nacionalističke desnice u Srbiji. Na forumu Ihtus za njega kažu da je Ljigavi licemer,vrli udbas i fudbaler, egzarh siptarskog Sigurimija,plecenik SIK-a i Vatikana,vesti podmetac i mocnik, srebroljubivi rukopolagac zmijcica i zmijurina, pcela matica svakog zla u SPC... Predrag Azdejković iz Kvirije smatra da ga treba pregaziti kolima. Na sajtu EU Politics Today za njega kažu da je an anti-Western hard-liner known for his ultranationalism. Episkop Artemije za njega kaže da je on glavni krivac za sve učestalije sukobe u SPC. Pre neki dan mi je jedan lik pričao kako je čuo od nekog sveštenika da Amfilohije na ruci nosi prsten koji je dobio lično od pape. ... Kao što rekoh, čoveka ne poznajem lično. Ali kad se uzme u obzir ko sve priča o njemu i šta se sve priča o njemu - mislim da ne postoji teoretska šansa da čovek nije totalno OK." - nishizawa 1405_love Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 link=topic=11817.msg375442#msg375442 date=1299498647] ovo je remek-delo... 0110_hahaha "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 link=topic=11817.msg375429#msg375429 date=1299497656] као да је искочио из Старог Завета ne smem da stavljam smajlije .... bila bi 3 komada... А иначе је океј. :) 0110_hahaha 0102_laugh greengrin care Ево текста "Зашто је Амфилохије океј", од Нишизаве неподобног:"Zašto je Amfilohije OK Zapričah se danas sa nekom prijateljicom, koja je inače novinarka, o izboru za novog patrijarha. Između ostalog, pita ona mene - A kakav je lik taj Amfilohije? Otkud ja znam kakav je, ne znam čoveka lično. Jedini put kad sam s njim u životu razgovarao je bilo kad sam polagao kod njega katihetiku, a tome ima dobrih desetak godina. Jedino što znam o njemu je ono što drugi pričaju. A pričaju svašta. Na primer... Žarko Gavrilović, sveštenik u penziji, tvrdi da je mitropolit Amfilohije agent i sluga Vatikana, koji hoće da nas gurne u papin zagrljaj, i da je izdajnik srpskog naroda. Čelnici tzv crnogorske pravoslavne crkve tvrde da je velikosrbin koji sistematski radi na denacionalizaciji crnogorskog naroda i uništavanju svega što je crnogorsko u korist Srbije. Uredništvo sajta novinar.de tvrdi da je on na putu da postane novi poglavar crnogorske pravoslavne crkve. Beba Popović, političar, tvrdi da je on pukovnik državne bezbednosti. Čedomir Jovanović, takođe političar, tvrdi da je on jedan od saučesnika u atentatu na Zorana Đinđića i ideolog ekstremne nacionalističke desnice u Srbiji. Na forumu Ihtus za njega kažu da je Ljigavi licemer,vrli udbas i fudbaler, egzarh siptarskog Sigurimija,plecenik SIK-a i Vatikana,vesti podmetac i mocnik, srebroljubivi rukopolagac zmijcica i zmijurina, pcela matica svakog zla u SPC... Predrag Azdejković iz Kvirije smatra da ga treba pregaziti kolima. Na sajtu EU Politics Today za njega kažu da je an anti-Western hard-liner known for his ultranationalism. Episkop Artemije za njega kaže da je on glavni krivac za sve učestalije sukobe u SPC. Pre neki dan mi je jedan lik pričao kako je čuo od nekog sveštenika da Amfilohije na ruci nosi prsten koji je dobio lično od pape. ... Kao što rekoh, čoveka ne poznajem lično. Ali kad se uzme u obzir ko sve priča o njemu i šta se sve priča o njemu - mislim da ne postoji teoretska šansa da čovek nije totalno OK." - nishizawa Davno nisam pročitao ništa što je bolje formulisano.SVAKA ČAST! "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Alekandre, duboki naklon! 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Davno nisam pročitao ništa što je bolje formulisano.SVAKA ČAST! Alekandre, duboki naklon! Свака част, наклон и хвала иду Богу, али не заборавите да то нисам написао ја, већ Нишизава. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука