marija Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 ????????, ????? (?? ???? ???? ??) ?? ?????, ????? ??????? ??? ?? ?? ????????, ??? ??? ????????? ? ???: "????, ? ?????? ?????????, ? ?????? ?? ???????? ???. ???????, ?????????? ??????? ???? ?? ?????? ??????? ???? ????? ????????. ?? ?????? ????? ?? ?????? ?? ??? (???????? ???) ???? ??? ????? ???????????? ?????? ???????." ?iji god da je ja imam poverenja u njega jer je objavljen ?? ??????????? ?????? ???????? ?????????? ??????? ?.?. ?????, ?????? ????????????-????????? ???????? ?????? ??????????? ?????. ???? ???? "???????????" ?????? ?? 15. ?????? 1967. ?????? ???? ??? ?????? ? ???????? ????? ???? ????? ???????? ???? ???? ?????????, ??? ? ?????? ???? ????, ?? ??? ??????????? ??????, ?????? ?? ? ???? ????? ??????? ????? ????????? ???? ?????????? ?????? ????. ?? ??????, ? ? ?????? ???????????-?????????? ?????????, ??? ? ??? ???? ???????????? ??????, ??? ????? ?????? ?? ??????? ?????????, ? ?? ?????? ???????? ????? ????? ????????? ???? ???????? ?????? ???????. ????, ? ?????? ?????????, ? ?????? ?? ???????? ???. ???????, ?????????? ??????? ???? ?? ?????? ??????? ???? ????? ????????. ?? ?????? ????? ?? ?????? ?? ??? (???????? ???) ???? ??? ????? ???????????? ?????? ???????. ??? ?? ???? ????????? ????? ?????? ?????? ?? ?? ?????? ???? ? ????? ?????? ????????? ???? ??? ?? ?? ?????? ? ?????? ???. ? ?????? ?? ???? ???????? ??????? ?? ?????? ?????????? ???????? ????? ?? ???, ? ???? ????? ? ?? ?????. ???? ??? ?? ????, ????? ??????????, ? ??????????? ? ???????????? ?????? ???, ???? ?? ???????? ???? ??? ?? ?? ?????? ??? ???.2 ?????? ?? ????? ????? ?????? ? ?? ??? ???? ????????? ? ??????, ?? ??????? ???? ???????, ??? ?? ?????? ???????? ?? ??? ? ???????? ?????????? ? ???????????? ?????. nisam htela ceo tekst da ne smaram koga interesuje neka pro?ita ceo 0205_whistling Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Ма јесте, али ја сам раније стављала само линк, па ми један брат објасни да се више чита кад се пренесе цео текст. А ја кажем цео, да би се видео контекст. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 ?? ?????, ??? ?? ??? ?????? ???????? ???? ????, ?? ?? ????? ???? ??????? ?? ?? ???? ???? ??? ?? ??????? ??? ?????. ? ?? ????? ???, ?? ?? ?? ????? ????????. ma ja se trudim da stavim jedan deo koji smatram da ?e zainteresovati ?itaoce da pro?itaju ceo tekst, a uvek može da se kopira deo o kome želimo da razgovaramo :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Уредба о наградама Руске Православне Цркве (одломак) II. Јерархијске награде Руске Православне Цркве Додељују се за подстрек архијереја и клира, сведочећи о њиховом достојном досадашњем црквеном служењу. Јерархијске награде су: * додела вишег чина; * елементи литургијског облачења, који носе духовно значење ; * богослужбено одликовање (служење Литургије са с отвореним царским вратима до Херувимске песме или до "Оче наш..."). http://www.patriarchia.ru/db/text/551935.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Фебруар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ?????? ? ????????? ????? ??????????? ????? (???????) II. ??????????? ??????? ????? ??????????? ????? ???????? ?? ?? ???????? ?????????? ? ?????, ????????? ? ??????? ????????? ?????????? ???????? ???????. ??????????? ??????? ??: * ?????? ????? ????; * ???????? ???????????? ????????, ???? ???? ??????? ??????? ; * ???????????? ?????????? (??????? ????????? ?? ? ????????? ??????? ??????? ?? ?????????? ????? ??? ?? "??? ???..."). http://www.patriarchia.ru/db/text/551935.html ???? ?????????! ?????, ? ???????????? ????? ? ????????? ??? ????? ??????? ?? ?? ?????? ??????? ?? ????????? ??????? ???? ????? ???? ??????????, ? ???? ????? ????? ???? ?? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Што се Руске Православне Цркве тиче, наравно да је доста тога доступно на Интернету, што се тиче отварања Царских Двери, једна од адреса је: http://www.pravmir.ru/printer_3838.html кога занима још више о томе, може да ми се обрати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Мислим да је ово у Бугарској Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука