Jump to content

Драшко

Члан
 • Број садржаја

  9615
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  33

Everything posted by Драшко

 1. Драшко

  Ja sam Dragi

  u pravu si da sam grub bio Izvinjavam se @Владимир Владимирович Цар1 za grube reči, oprosti mi molim te, ali sam bio jako besan zbog tvog veoma grubog nastupa. Moraš drugačije da izraziš neslaganje a ne da gaziš nekoga odmah nazivom "budala! Vileru vrlo donekle si u pravu, a više nisi u pravu, ali to je duga priča. Ne može se neko na keca prozivati da je budala bez posledica!
 2. Драшко

  Ja sam Dragi

  A što ga vređaš On je na ovom forumu preko 10 godina Kakve veze ima dal je gastos Jedna rečenica ga čini ne-pravoslavcem? Kako to?
 3. Драшко

  Ja sam Dragi

  Nauči se da napišeš sva slova za početak! Ordiniraš samo na gej temi Promeni malo, mada verovatno samo to i voliš Majmunčino
 4. Драшко

  Ja sam Dragi

  Kako možeš tako nešto da kažeš?
 5. Æ

  1. Milica Bajic

   Milica Bajic

   Svratila sam,onako, lepo nam je bilo ovde 

  2. Драшко

   Драшко

   Isto

 6. Драшко

  Ona se budi

  Sumnjaš???? Šifrazetkinjo!
 7. Драшко

  Ona se budi

  Rekao nam vodič kroz Budimpeštu
 8. Драшко

  Ona se budi

  A yebao je šta je stigao Dobili smo ambasadu u Budimpešti jer je opsluživao neku uticajnu Mađaricu
 9. Драшко

  Ona se budi

  Pa ti kao biolog treba da znaš to Ili vas nisu učili kako treba na tom fakultetu 🧐
 10. Драшко

  Ona se budi

  Mirko Dobro žene slabije vide imena Dokazano naučno
 11. Драшко

  Ona se budi

  E toooooo! O tome se radi! Ljubim vas oboje i decu! Pozdravi onog grmalja
 12. Драшко

  Ona se budi

  Ma ti mnogo misliš svojom glavom! Žena ne treba da misli! Idi da mužu spremiš neke šnicle, a kad dođe kući lavor tople vode sa solju i noge da mu opereš i izmasiraš, a sinovima da ispečeš pitu i sutlijaš da skuvaš i da im središ sobu sama! Uveče ti preporučujem da heklaš ili radiš gobleni. Poslaću ti mustre. Ivica i Marica, Seoska idila. I tako to. I da Skrati jezik Nale (P.s. razumeš me )
 13. Драшко

  Ona se budi

  Umesto da padne neki vatreni..... Kako beše Izlet Daaa Izlet
 14. Драшко

  Ona se budi

  Svaki ekstrem je katastrofa Feminizam ne bi postojao da nije bilo ekstrema. Žena je dugo bila ponižavana. Secam se situacije u kojoj je moj ćale branio 8mi mart od moje tadašnje devojke, koja je ismevala taj praznik. Njegov argument je bio (i tu se slažem sa njim) da je taj praznik krvavo izvojevan. Žene u CG su se (ne tako davno) morale sklanjati, kao niže biće, sa puta kad prolazi muškarac. Koliko dugo samo nisu imale pravo glasa ne samo kod nas nego i u ostalim zemljama Evrope. Sreća je kad se sve obaveze i pranja i nespavanja u braku podnose kao slatke muke, ako ljubavi ima. Ako se dvoje međusobno razumeju, vole i poštuju.
 15. Драшко

  Ona se budi

  Žao mi je tih muškaraca i žena koji se nisu razveli već trpe nekoga ko im ne donosi sreću ni radost ni razumevanje. Slažem se sa Natom da se sve može zloupotrebiti. Svaki brak je priča za sebe. Trpljenje bez radosti je jalovo.
 16. Za razgovor sa operaterom pritisnite 9 Za ponovo preslušavanje pogledajte pink
 17. Zato mi više "leži" to jest više me "gura" napred ovaj Prokofjev Jeste hladan na prvi pogled ali uvek, uvek kod njega postoji to SUNCE na kraju ka čemu sve ide Uvek AFIRMACIJA ŽIVOTA!
×
×
 • Креирај ново...