Jump to content

Вукашин

Члан
  • Број садржаја

    2827
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    18

Everything posted by Вукашин

  1. Пронађи књигу "светост брака" од светог оца нашег доба Рафаила Карелина.
  2. Sydney is rocked by another stabbing rampage with a priest and worshippers attacked at Christ the Good Shepherd Church in Wakeley | Daily Mail Online WWW.GOOGLE.COM A bishop and several worshippers have reportedly been attacked in another mass stabbing to rock...
  3. Баш на Благовести, кад славимо почетак спасења - долазак Христа у телу, служе у капели Копти, који негирају човечанску природу Христа?
  4. Нажалост, троје наших држављана међу жртвама. Брачни пар и дете.
  5. Који се то концерти одржавају у петак прве недеље Великог поста? Какви тржни центри? Зар још нисмо схватили да нам је свима објављен рат? Игранке, распродаје, смех... Једемо све живо и слушамо песме. А Велики пост је почео. А непријатељ не спава, љут је и мотивисан. Треба схватити да живимо у последњим временима? Цела Русија је у рату. А ко мисли да се њега лично то не тиче, подсетиће га нечастиви на распродаји, или на концерту. У супротном, очигледно, многи се неће пробудити. Протојереј Андреј Ткачов
  6. @Milan Nikolic Морао би се променити члан 1 устава да би се војска назвала српска.
  7. Није ти добар пример. Војска јесте војска државе Србије. СПЦ је много шира од државе. Не може војска бити војска српских земаља, знају јој се границе деловања. Него смешно ми је кад кажеш напредњаци објаснили. Они не постоје, постоји Вучић и интересна група око њега. Пре пар дана је на неком партијском скупу извређао врх снс-а, рекао им је да он њима треба и да без њега не вреде пишљивог боба, да не би могли прећи цензус без њега. Ови се кисело смешкају и климају главама. А јесте тако, ни на београдске изборе не могу да иду под својим именом, већ иду под АВ, који није председник странке, већ је председник свих грађана.
  8. Милица прелетачица.
  9. Не сећаш се ко је слао кандидатуру Београда за еуропрајд и ко се сликао на прајду са оном мученицом, не знам како да је назовем. Нажалост, ипак се усклађује спољна политика се чланицама ЕУ. Пре пар дана је Вучић потписао да је Русија главни фактор нестабилности по Европу, позива на појачање (војне) помоћи Украјини и на право да бира безбедносне аранжмане (нато) и много тога у истом тону...
  10. То је све тако кад нам је стратешки циљ по речима Вучића чланство у ЕУ. Кувају нас као жабу.
  11. Ово пас с' маслом не би појео. Срамота. Objavljena Deklaracija iz Tirane čiji je tekst menjan na Vučićev zahtev: Ima 12 tačaka | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Učesnici Samita Ukrajine i Jugoistočne Evrope u Tirani izglasali su Deklaraciju u kojoj se...
  12. Разумевање за промовисање содомске културе, или разумевање за декларацију из Тиране?
  13. @Milan Nikolic Не репрезентује она српски дух, већ овај накарадни глобалистички, зато су је и поставили ту где јесте. За ово да је добар говорник се мало зезаш
  14. Дај немојте зезати. Није никаква спрдња са њом већ са скупштином. Водиће седнице неко ко муца и ко не може да састави 2 реченице. Нека ставе било кога ко тај посао може да ради без потешкоћа.
  15. Особа са говорном маном ће председавати скупштином.
  16. Не само то већ да ће испоручити ракете дугог домета украјини да гађају срце Русије. Тотално су одлепили западњаци. Што каже Ритер, немају излазну стратегију, губе, а само подижу улог.
  17. Чак и да распишу изборе, уз малу излазност и растурену опозицију Снс узима БГ.
  18. Са Несторовићем је још онај гинеколог Антонијевић и адвокат Лукић. Не знам кога још имају у плану, али танка је то прича, посебно после овакве просуте енергије.
  19. Јасно је да без људи као што су Станојевић и Павловић, Нестор и Павић немају никакву политичку будућност.
  20. Ма то Вучић покушава да се дистанцира од лопужа из СНС, али не иде то тако пуј пике не важи. Сви су на лошем гласу, без Вучића не би прешли цензус. И ово са Милицом је спрдња према СНС гласачима и изборима. Нудиш министарско место (ако је тачно) неком ко нема никакве квалификације и ко није успео да пређе цензус и то у коалицији.
  21. У БГ скупштини имају 3 клуба - Нестор/Антонијевић, Јерковић и нека жена и двоје из Обреновца који су са петорицом МИ. Циганија што каже Несторовић. У тренутку када им подршка нагло скаче, они се деле. Видећемо ускоро да ли је дело неког играча из службе, а оснивача покрета који по задатку руши све, јер су прерасли улогу, или је тешки дилентатизам. Углавном, десница је разбијена, а народна енергија је поново просута за наредних 5-10 година.
  22. Сад је главни руски удар у правцу Запорожја, код Работина. Руси напредују, село полако улази у сиву зону.
  23. Вучић је данас 'ладно изјавио да људи из америчке дубоке државе одлучују о судбини Србије.
  24. Ово нисам испратио: 🇷🇺 Никада не заборавите да је Наваљни желео да Чеченима, Даргинима и свим другим нацијама на Кавказу одузме руско држављанство и упоредио их је са бубашвабама и мувама. По овоме се може закључити да му је улога била да унесе раздор између Руса и Чечена, а не просто освајање власти.
×
×
  • Креирај ново...