Jump to content

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4850
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Community Answers

 1. -Владимир-'s post in Данијела... was marked as the answer   
  Тешка прича. Нек нам је за наук да се не гордимо.
 2. -Владимир-'s post in Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи was marked as the answer   
  @,
   
  Брате , отворио си већ неколико тема о томе како је добро и једино исправно признати независност Косова, схватили су сви досад.
  Схватам да имаш добру намеру, али помисли да можда постоји могућност,ма колико мала, да грешиш . Јер баш због те љубави према ближњем не треба допустити да лаж постане истина, "да вук на овцу своје право има" .
 3. -Владимир-'s post in Pomazivanje osveštanim uljem je magijsko?! was marked as the answer   
  Магија је у суштини слична као технологија. За одређени инпут добијаш одређени аутпут. Значи ако правилно одрадиш ритуал добијаш ефекат, ако не делује онда си нешто погрешио у ритуалу. Код јелеосвећења тога нема, свештеник се моли заједно са нама за оздрављење, а оздрављење је питање вере и Божије воље. Јер и сам Исус је некад полагао руке на болесника, некад помазивао а некад лечио и не видевши болесника па зашто би сада то било необично. Док год је у питању искрена вера у Бога не може да се прича о магији..
×
×
 • Креирај ново...