Jump to content

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4850
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на obi-wan у Грађански рат у Украјини   
  ...

 2. Волим
  -Владимир- got a reaction from MИЛОШЋ in Da li je sex između supruznika uzvišen čin, ili je to nešto sto činimo zbog slabosti, i ne treba mu pridavati značaja?   
  Е сад сви очекују да се нешто поклопе , да нема труда жртве, све на готово,мислим, где је ту љубав.Моје мишљење је да толико бракова пропада зато што се превише очекује од њега. Када неко отвори фирму зна да ће требати пуно труда и одрицања да то функционише, за резултате у спорту такође, само се у браку очекује неко инстант поклапање.Некако изгледа да је лакше бежати од проблема него искрено поразговарати па заједно решавати.
 3. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from Ђорђе Р in Грађански рат у Украјини   
  Украјинци тврде да су јутрос погодили ракетом "Нептун" и потопили још један руски брод. У питању је "адмирал Макаров", фрегата примљена у састав руске морнарице 2017. Још није потврђено али верујем да је вест тачна.
  Ако је истина и да иза потапања  "Москве", и погибије руских генерала стоји америчка обавештајна служба, Руси морају под хитно да пораде на сигурности комуникација да не би дочекали да ратују са Украјином на својој територији.
 4. Волим
  -Владимир- је реаговао/ла на JESSY у Православна порука, мисао дана....   
  "Је ли ти живот постао досадан и тежак? То је болест душе, у којој нема љубави. Љубав - то је Дух Божји на Земљи.
  Не може никада бити досадан живот човеку који осећа у себи љубав према Богу као своме Оцу и људима као својој браћи."
  -Свети Владика Николај
 5. Тужан
  -Владимир- је реаговао/ла на obi-wan у Грађански рат у Украјини   
  O. Partenije, koji je obezbedio skloniste za preko 300 ljudi ugrozenih ratom, nastradao je kad su ukronacisti gadjali njegovu crkvu.
  ...

  ...


 6. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на Ђорђе Р у Грађански рат у Украјини   
  Не бих ја тај рат назвао светски, него нуклеарни. Светски рат већ траје, Русија против "света". Светски рат би био ако би се неко умешао на страни Русије, а то је мало вероватно, гледајући економски рат.
  Иначе, не верујем да ће Руси употребити нуклеарке, ако се странци активније умешају у рат у Украјини. Мада су већ дебело умешани.
  Руси су у Украјини улетели у замку. Чак је и Дејан Берић изјавио да су на почетку рата имали стравичне губитке, и да су одговорни за то у затвору. Залетели су се. Свет види њихову немоћ, и ако брзо не окончају ову интервенцију, отвориће се и други фронтови, нпр. Осетија. Питање је дана/месеца када ће почети. Када виде пољуљаног дива, многи мали ће покушати да откину по комад.
 7. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на Bokisd у Грађански рат у Украјини   
  Idiot.... 
 8. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на Срндаћ у Грађански рат у Украјини   
  Не бре, него знам какав си. Годинама те знам на форуму. Ти и када ти се сервирају или логични аргументи или извори (конкретни, а не овако уопштено набројани, и то доста њих и спорних са објективног становишта) за тему у којој си емотивно инвестиран - не видиш. Него крећеш у причу "ма ти си овакав-онакав". Као сад са тим да мене очигледно нешто као сврби овдје. Иди бре... стандардни Оби...
  Не сврби мене ништа око руског напада.
  Заправо лажем, сврби ме што су Руси ушли у рат к'о грлом у јагоде па су се обрукали. Читавог живота сам фенбој руске војске и сада гледах мјесец дана како стоје и не мичу фронт јер су се прерачунали. Али опет кажем - сада су се ваљда реорганизовали. Нису ни они тупаџије, знају да поправе када погријеше. Неће им бити први ни посљедњи пут.
  Али смета ми та пристрасност, намјерна и вољна слијепост код очију без обзира на страну. Бураз, ти бираш да вјерујеш да је ово све брилијантна операција, гуташ пропаганду Русије за то - што се да видјети са становиштем да је напад на Кијев "само диверзија". 
  Мислим, мора да сам мазохиста када читам са једне стране "уууу Русија је пропалааа губи рат" и са друге стране "ма Путин игра вишедимензионални шах све је ово предвиђено и у детаљ испланирано"...
  Али ајд, да се сложимо да се не слажемо и да мислимо један за другог да је слијеп. Да не оптерећујемо тему. 
 9. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на sanja84 у Грађански рат у Украјини   
  @Stormgrom claud lepo te je videti opet. Malo si nas zabrinuo...nije te bilo dugo. Što si promenio nik?..ne sećam se da si bio banovan.
 10. Хахаха
  -Владимир- got a reaction from хахаха in Грађански рат у Украјини   
  Тако је представљено у новинама. А у ствари, тај матори је њен бивши муж са ким има и заједничко дете. И реално, боли га задњица шта је обукла, већ му је проблем што се смувала са богатим типом са којим се он већ качио. И то неби био толики проблем, да она не планира да се уда за њега и са собом одведе заједничко дете. Маторац је, да би то спречио, отео дете и одвео га код себе.  И сад је не силује , већ се макљају на улици јер му је она претила да ће довести свог богатог љубавника са његовим пајтосима да га пребију и врате дете. Све у свему, један класичан брак где се проблеми нису решавали на време већ се све гурало под тепих и сад ескалирало. Све то наравно уз здушну подршку њеног љубавника који ју је подбадао и минирао сваки одлазак код брачног саветника и уништавао сваку шансу за, ако не помирење, оно бар за нормалне људске односе међу њима.
  Али ето, новине свашта пишу, све због тиража.
 11. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from Рапсоди in Грађански рат у Украјини   
  Није. Обоје су. Али као и код Југославије, по мени, сукоб вуче корен из СССРа . И опет као у Југославији, сукоб је могао да се избегне да није било дуплих аршина запада. Да је НАТО трећину напора утрошених ових 8 година да се Украјина припреми за рат са Русијом, уместо тога потрошио да до рата не дође, рата не би ни било. 
 12. Волим
  -Владимир- got a reaction from Саласије in Грађански рат у Украјини   
  Није. Обоје су. Али као и код Југославије, по мени, сукоб вуче корен из СССРа . И опет као у Југославији, сукоб је могао да се избегне да није било дуплих аршина запада. Да је НАТО трећину напора утрошених ових 8 година да се Украјина припреми за рат са Русијом, уместо тога потрошио да до рата не дође, рата не би ни било. 
 13. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from Bokisd in Грађански рат у Украјини   
  Није. Обоје су. Али као и код Југославије, по мени, сукоб вуче корен из СССРа . И опет као у Југославији, сукоб је могао да се избегне да није било дуплих аршина запада. Да је НАТО трећину напора утрошених ових 8 година да се Украјина припреми за рат са Русијом, уместо тога потрошио да до рата не дође, рата не би ни било. 
 14. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на obi-wan у Novak Đoković u pritvoru? Haos u Australiji, ovakav skandal svet ne pamti!   
  Dobro je sve ovo. Odlicno. Da se konacno jasno vidi kakva totalitarna septicka jama je to drustvo, i sva njemu slicna.
 15. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на obi-wan у Рио Тинто   
  https://www.facebook.com/chelovjek.ateljedobrihslika
  Др Душан Станојевић "Постоји нешто што се зове Мендељејев периодни систем елемената. Под редним бр. 3 у МПСЕ-у, налази се ЛИТИЈУМ, који предводи групу алкалних метала. У МПСЕ-у, има нешто што се зове дијагонални ефекат: Да 1. елемент у једној групи, по својим хем. особинама јако подсећа на 2. елемент у следећој групи, а то је овде МАГНЕЗИЈУМ. МАГНЕЗИЈУМ даје живот биљном свету и има идентичне хемијске особине са ЛИТИЈУМОМ, с тим што је ЛИТИЈУМ агресивнији и истискује МАГНЕЗИЈУМ из његових једињења. МАГНЕЗИЈУМ је у природи слободан, док је ЛИТИЈУМ заробљен. Са животно важним разлогом. МАГНЕЗИЈУМ је као доброћудни пензионер, који седи на клупи и одмара. ЛИТИЈУМ је као млади, пунокрвни пастув који, кад види птицу у лету, преврнуће и клупу и пензионера. Зато је Бог сместио ЛИТИЈУМ у утробу земље, а МАГНЕЗИЈУМ, који ствара биљни живот, на површину земље. Чим ослободите ЛИТИЈУМ и пустите га на површину земље, ту више живота нема. Ни за биљке, ни за животиње. Ни за људе. ЕУ је, 3 дана уназад, на својим званичним порталима објавила да је Јадарска долина у Србији ЖРТВОВАНА за потребе Зелене Европе. Ми углавном ћутимо, уљуљкани у своме немешању, док људи не почну да умиру, јер тај ће отров Дрином и Савом и до Београда стићи. Добро бити неће. Најплоднија земља у Србији је Метохија. А тамо, људи моји, више не можемо ни да одемо. Отели су нам је. Следећа најплоднија земља у Србији је управо на мети РиоТинта: Јадарска долина, Мачва и Подриње. А чини се да ни тамо ускоро више нећемо моћи да одемо. И њу ће нам отети. Ако на овај начин истерамо сељаке са наше најплодније земље, сви ћемо врло брзо спознати и осетити шта значи земља у односу на калдрму. Новац, новац, новац! Тек кад последње дрво буде посечено, тек кад последња риба буде уловљена и последња птица убијена, схватићете да се новац не може јести. Никада се, откад је Срба, већа опасност над нама није надвила. ЕУ нас подржава у самоуништењу, а народ не зна ништа, опијен марифетлуцима ове власти, која нас је све продала. Њихова деца овде нису, нити ће бити. Ни деца њихове деце. Махом се сва школују у иностранству, а за њима ће и они, чим докусуре и попљачкају и оно мало плена, што је остало."
 16. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from Јанко in Рио Тинто   
  Ил' Српкиња више неће бити. 
 17. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на Јанко у Рио Тинто   
  На овом белом свету нема ама БАШ НИКОГА ко би подржао Рио Тинто ОСИМ оних који имају ДИРЕКТНУ КОРИСТ од тог посла или СЛЕПО ПОДРЖАВАЈУ исте.
  Свак' нека види себе.
  Што се мене тиче, ако мислим да ми потомци овде расту - нема шансе да такву катастрофу подржим. Ни у сну.
  Поступак производње вам је ЈАСНО ОПИСАН.
  Бранити неодбрањиво је гадна работа. Ваља нам пред Њега изаћи...
 18. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from haveaniceday in Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
  Можда. А и то је у служби уштеде новца.
 19. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на fsa у Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
 20. Оплаках :))
  -Владимир- got a reaction from fidejan in Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
  Слажем се. Не вреди. У Србији свакако сви  знају најбоље о свему. То нам је традиција. 
 21. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from haveaniceday in Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
  Колико сам чуо, Немачка је јако добро организована и ефикасна држава. Што значи да се не разбацују ресурсима. Ако имају 30400 кревета, и довољан број одговарајућег добро плаћеног медицинског особља, значи да им је толико кревета потребно. Нагли прилив болесника ставља цео систем под тензију. Посебно особље, чији број није лако повећати као што је лако набавити респираторе. Плус, ковид болеснике није могуће просто додати у било који слободан кревет у било коју слободну болницу. Мора да постоје одвојене установе само за њих, са својим посебним ограниченим  капацитетима који морају да се унапред испланирају. Није ствар да не могу да додају, већ да не могу лако и брзо да обезбеде додатне капацитете .
 22. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from fsa in Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
  Колико сам чуо, Немачка је јако добро организована и ефикасна држава. Што значи да се не разбацују ресурсима. Ако имају 30400 кревета, и довољан број одговарајућег добро плаћеног медицинског особља, значи да им је толико кревета потребно. Нагли прилив болесника ставља цео систем под тензију. Посебно особље, чији број није лако повећати као што је лако набавити респираторе. Плус, ковид болеснике није могуће просто додати у било који слободан кревет у било коју слободну болницу. Мора да постоје одвојене установе само за њих, са својим посебним ограниченим  капацитетима који морају да се унапред испланирају. Није ствар да не могу да додају, већ да не могу лако и брзо да обезбеде додатне капацитете .
 23. Свиђа ми се
  -Владимир- је реаговао/ла на Дејан у Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
  Како су могли да знају кад нису резултати још били стигли, често су хипотезе у пракси биле оборене. Није реално очекивати да ће широке народне масе то разумети. Маса хоће све, сада и одмах, а то никада тако није функционисало. 
  Ја сам лично доживео да ми људи говоре да сам ја вакцинисан и да сам зштићен , а врх манипулације је када кажу да сам то урадио из страха.
  Ја их само питам, а где су то прочитали да су вакцинисани 100% заштићени.
  Гледамо исту телевизију, исти кризни штаб, исте стручњаке, исте новине и текстове у њима, а чујемо све различито, исти текст другачије читамо и сл. Већих манипулатора од антиваксерс нема.
  Оно што јесте замерка са моје стране је та да сваки извештај о Ковиду је требао да дође од лекара након 12 сати смене, а не од наперлитаних и нашминканих политичких фигура.
   
 24. Волим
  -Владимир- got a reaction from Nektarija* in Зашто је псовање велико зло?   
  Оправдања. :/
  Пијаница ће ти рећи да није мушкарац ко не пије. Прељубник да је то све нормално да сви нормални мушкарци траже нешто са стране,  ако не, тај је педер. И тако даље и тако ближе.
  А реално,  коме је псовка потребна. Има ли шта добро од ње, да је тако чувамо и поносимо се ?  Мој деда је био човек сељак,  школе је имао тек толико да зна да чита и пише, па га никад, али буквално никад, нисам чуо да опсује, а живео је преко 80 година. И шта ја онда да кажем ? Чему онда образовање,  да бих знао да псујем ?
 25. Свиђа ми се
  -Владимир- got a reaction from fsa in Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   
  Слажем се. Не вреди. У Србији свакако сви  знају најбоље о свему. То нам је традиција. 
×
×
 • Креирај ново...