Jump to content

AteistUsrcu

атеиста
  • Број садржаја

    9
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

    Never

О AteistUsrcu

  • Рођендан Јануар 1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

AteistUsrcu's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

0

Форумска репутација

  1. Jesam, ali na mentalno silovanje treba odgovoriti svim sredstvima, treba porušiti sve hramove svih religija, preraditi u tolet papir sve verske knjige i podići fabrike, laboratorije, naučne institute...
  2. To je samo javna proklamacija kako bi privukli i vernike, uostalom za registraciju nam je bilo potrebno da dokažemo da smo miroljubiva organizacija!
  3. Najpre bih želeo da odgovorim gospodinu koji me je prozvao za to što sam musliman, pa dragi gospodine ateizam ne poznaje nacije za razliku od vere koja je izvor svih zala i ljudskih sukoba nesreća. Mi se ateisti svi bez obzira na naciju veoma lepo slažemo. Drugo ateisti su se rešili za agresivniji pristup, jer je i vera veoma agresivna prema tome i naša kampanja na deratizaciji mora biti oštra!
  4. http://www.ateisti.com/ http://forum.ateisti.com/ http://www.facebook.com/group.php?gid=48767957782 http://www.youtube.com/AteistiSrbije http://bezbogova.blogspot.com/2010/02/udruzenje-ateisti-srbije-zvanicno.html http://www.atheistmedia.com/ http://www.network54.com/Forum/541110/
  5. Nema komunizam je bio za vas zakon, kad uhvate popčeta pa ga zajašu, a on samo frkće li frkće, trgla mu pena na gubicu. Komunisti su vas bili uštrojili niste smeli ni da pisnete, sve su vas hteli u ludnicu metnuti!!!
  6. 67 godina!! A vi ste svi psihički oboleli, zar to ne vidite, treba vas klinički lečiti od fiks ideja. Vera je šizoidno, fantazoidno ludilo!
  7. Ovo je gradjansko drustvo, a ne poperana, ajoj polako polako ućićemo u EU pa popovi neće smeti ni da pisnu! Jakove jesi li skoro bio kod sveštenika, jel ti rekao da je masturbacija greh, jel vidiš koliko je sve to glupo!!!
  8. Tupavi vernici, tako bi vas iz sve snage tukao pesnicom u čelo, stoci može samo silom da se utera u glavu! A vaše popove bih uštroio, kao božiji ljudi, malo morgen neradnička stoka koja parazitira na kičmi tupavih verničkih psina! Želim vam sve najgore, ja se nadam da će uskoro doći dan kada ćemo se mi ATEISTI konačno razračunati sa vama smrdljivim vernicima!!!
×
×
  • Креирај ново...