Jump to content

Ignjatije

Члан
  • Број садржаја

    13049
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    5

Последњи трофеј

Ignjatije је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

55804 посетилаца

Ignjatije's Achievements

  1. Први пут сам чуо за оснивање овог удружења, док сам са комшијом гледао ТВ. Чим је поменута могућност да ће можда ући у политику, рекао сам комшији да само посматра, како ће Вучићева машинерија кренути да дроби и сатанизује удружење, Несторовића, Сашу. Само чекам када ће објавити податак о Нестору који је другарима крао ужину у школи, и Саши који је тукао девојчице. Биће ту свега и свачега. Та сада их не дирају много, јер нису ушли у политику. Ако се то деси, оцрниће их Вучкови медији да их ни родбина неће волети као раније.
  2. @Avocado Питао бих те нешто стручно, везано за право. Постоји ли икакав правни основ за кажњавање људи по одлукама од стране тзв. "Кризног штаба"? Ако законе доноси искључиво скупштина, а не други органи, укључујући и тај "Кризни штаб", онда не постоји законска основа за кажњавање грађана на основу одлука "КШ"? Уколико не постоје закони по којима смо дужни да нисимо маске, држимо дистанцу, показујемо круна пропуснице... итд. Онда нас држава не може казнити. И нико нас не може на то силом натерати. Све то може постојати само као препорука за становништво, али никако у виду законске обавезе. Барем не док скупштина не изгласа и донесе такве законе, који опет морају бити у складу са постојећим уставом. Шта ти као правник имаш да кажеш на ово?
  3. Зашто се онда вештачки напумпава број преминулих од круне? Пази, знам лично неколико случајева људи који су преминули од сасвим других болести, а воде се као случајеви круне. Дакле, ово јесте пландемија. Намерно се штелују подаци и мења реалност.
  4. Захваљујући једном комшији, који се одселио у јулу прошле године из нашег села. Од тада је смртност преполовљена. Можемо направити и такву повезаност. Стварање колективниг имунитета, манипулација подацима и тако то, сигурно нису узрок. Брате, оболевају и умиру боцкани људи. Знам јер их познајем. Не треба ми никакав др Коњ, кризирани штаб или медији. Људи схватају истину, јер је виде сопственим очима. Многи људи који нису умрли од круне, воде се као умрли од ње. И то знамо из личног искуства. Створена је тотално конфузна ситуација. Човек више не зна коме и у шта да верује. Сви су изгубили сваки ауторитет и кредибилитет. Ако не знају шта се и како дешава, нека признају јавно да не знају. Барем би било поштено.
  5. Оболевају тешко и одлазе на онај свет, такође и млађи људи који су боцкани. Знам из прве и друге руке. Џаба лажу медији. Боцка није никаква заштита, само даје лажни осећај сигурности и опуштености. Чак је и моја бака престала да верује у боцку, када се лично уверила да не штити. На сву срећу по њу, уверила се на туђим примерима. До тада је певала песму кризног штаба са ТВ-а. Али реалност је реалност. У лажи су и Вучку кратке ноге постале.
  6. Тако је, брате. Треба увести полицијски час од 22h-05h. Кад се само сетим колико се народ оправославио ономад, за време златног доба пандурског часа. Али, није се то свидело Билију и екипи. Поново дозволише народу опијање, коцку и блуд.
  7. На устанак, БРЕ! На челу са Сркијем, нашим краљем.
  8. Чим се престане са таласањем, одма човеку крене на боље. Најбољи резултати се постижу када дођеш у фазу хваљења Великог вође. Тада се отварају неслућене могућности.
  9. Да ли славиш славу? Мислим оно, као део традиције и посебности нашег народа.
  10. Гледали су попреко и цара Давида када се веселио. Зар монахиње нису људска бића као и остали? Није грех веселити се. Ово је 21. век. Време глобалне духовне кризе и греха. Тако да је ово ништа лоше. Понашале су се природно, без маске преузвишене духовности, без лицемерја. Нека су нам живе и здраве!
×
×
  • Креирај ново...