Jump to content

Изида

Члан
  • Број садржаја

    1919
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

О Изида

  • Рођендан 06/08/1980

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Ужице
  • Интересовање :
    Читање, писање.

Скорашњи посетиоци профила

5788 посетилаца

Изида's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

394

Форумска репутација

  1. "Kad je Niče plakao" i "Lečenje Šopenhauereom" od Irvina Jaloma.
  2. Kupila sam sebi ovu i još jednu knjigu za rođendan.
  3. Ima ih više. Odlučila sam se za minimalizam, kao u pesmi Arsena Dedića "Čistim svoj život". Da više ne ugađam svetu, jer mu se ne može ugoditi, već sebi. I da više ne počinjem izlaganje frazom "U moje vreme". Iako mi kilometraža življenja daje pravo na to. Zato što je i ovo moje vreme.
  4. Изида

    Slavski kolač

    Izvinjavam se ako već negde postoji ova tema. Naime, već godinama pravim isti slavski kolač. Isti recept i iste šare. Želela bih promenu. Ako vam nije teško molila bih vas da mi napišete koji recept. Treba mi i za posni i za mrsni. Imamo više slava u kući.
  5. Kada sam nakon amniocenteze saznala da nosim dečaka bila sam pomalo prestravljena. Obzirom da o dečacima ništa nisam znala. Obe moje sestre imaju kćerkice. Razmišljala sam o tome kako da mu stavim do znanja da je voljen, željen i planski začet(iz zdravstvenih razloga nisam smela da ostanem trudna stihijski), a da ne oboli od Edipovog kompleksa. Ali, on mi je razbio predrasude o dečacima. Pokazao mi je da i oni mogu biti slatki i umiljati. I rekoh sebi da ljubavi, nežnosti i pažnje nikad nije dosta. I reših da poslušam akademika Vladetu Jerotića i da između ekstrema strogog i blagog roditelja izaberem da budem blaga.
  6. Prošle godine je naš naslednik, koji je sada predškolac, pogledao u ikonu Svete Petke i pitao me ko je ona. Nakon mog odgovora se popeo na stolicu, valjda da joj bude bliže, prekrstio se i rekao:"Sveta Petko, pomozi mi da mi oči budu zdrave, da budem dobar dečko i da niko ne bude bolestan i da niko ne bude sam." Mene je to baš dirnulo. Naročito prva želja, obzirom da ima strabizam, astigmatizam i dalekovidost. Tu ikonu sam inače dobila od supruge oca Ivana Cvetkovića, kada sam posetila prvi Liturgijski sabor forumaša.
  7. Darling je danas pravio vafle(nedavno je kupio) aparat. Ispali su mu divni. Naslednik je bio tako srećan. A i ja. Predveče je moja sestra dolazila na kafu.
  8. Изида

    Treba mi pomoć

    Pre skoro pola godine sam kupila nov komp. Laptop HP. Oni su mi instalirali Windows. Međutim, sad mi konstantno javlja da idem u dijalog "Postavke" i da aktiviram Windows. Šta da radim? Treba li da ga nosim kod majstora ili to mogu sama da sredim? I ako mogu kako? Ne mogu čak ni da ga isključim.
  9. Darling i ja treba da počnemo uređenje sobe za naslednika. On je sad predškolac. Ako imate neku ideju ili znate gde bih na netu mogla da ih potražim napišite mi.
  10. Ja sam na poslu izjavila da niko ne mora da me voli. Da mene voli darling, naslednik, porodica iz koje potičem, kumovi i prijatelji. Ali da svi odreda moraju da me poštuju.
  11. O tome da je i zdravlje, barem moje stvar percepcije i ličnog izbora.
  12. Изида

    Zenski casopisi

    E, otkrila sam jedan lep ženski časopis. Zove se "Srećna žena". Ima dosta toga da se pročita, izlazi jednbom u dva meseca. A nije ni skup, 80 kinti.
×
×
  • Креирај ново...