Jump to content

Milan Nikolic

Члан
  • Број садржаја

    19376
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    50

Everything posted by Milan Nikolic

  1. @Владимир Владимирович Цар1 Али то није политика Русије, они нама не замерају ништа. Теби је вероватно лако негде изван Србије, не би доживео оно што бисмо ми овде ако би дошло до сукоба са Западом. Бокан је одлично прозрео менталитет оних патриота који у шестој колони раде за петоколонаше. То је невероватно, они би да Србија изгори за одбрану, али нема их нигде осим на интернету, они би стрељали свакога због издаје, али томе се највише радују. Заиста необична патологија. Теби је стално у устима сендвич, а не мени. Мени је само српски сендвич добар, а питање је где ти привређујеш, коме доприносиш и чији сендвич једеш. Није нормално да брат у Христу крије где живи, да не дозвољава приватни контак. Не разумем како могу бити онемогућене приватне поруке. Шта човек да мисли о теби осим све најгоре. Можеш бити агент који нас дискредитује изнутра, који намерно прави од српства карикатуру. Али једва чекам да се суочимо.
  2. Када се већ поистовећујеш са Путином, требало би да пратиш руски став о српској политици. Препоручујем ти да чујеш ову изузетну жену, која веома разуме нужду српског балансирања док чека боље време. Све нас чека ,,егзистенцијална конфротација", то је глобално питање које се намеће сваком народу, да ли ће ставити границу између морала и неморала, истине и лажи. Овако јаку емисију нисам давно чуо.
  3. @Н И Н Е Не буди пород неслоге. Нико није признао независност Косова, не постоји држава Косово. Али постоји екипа уједињених у јенајтед групи који раде на томе. То су брозови наследници у шињелу Запада, а они су мањина, али безобразна и гласна, са јаким утицајем, против чега се морамо борити до краја. Косово никада неће бити признато. Могу да нас преваре, да нам отимају, да нас прогоне, али признати и одустати нећемо. Кад ни Путин није могао избећи такве преваре, тешко ћемо ми. Остаје нам само да се држимо наше вере, наших Светитеља, и Бог ће нам дати све што буде требало. Да ли смо постојани?
  4. @Ćiriličar Сложићемо се да имамо проблем са ,,империјом лажи", која нас замајава, а циљ јој је да нас буквално истреби. Овде треба отворити још неколико тема по сличним питањима. Препоручујем да чујете ову емисију од данас, овде је Вулин имао прилично надахнуће. Јако важна и изузетно корисна емисија. https://youtu.be/X-OVjsKsTAo?si=Tn39d4sggYzlHH4i
  5. https://twitter.com/GeromanAT/status/1781735755708018712 GP: "Naselje Novomihajlovka oslobođeno je višegodišnje neprijateljske okupacije, neprijatelj je izbačen iz naselja i povlači se prema jugu. Naše su trupe počele čistiti selo i učvršćivati zauzete linije."
  6. Мислим да није случајно све што нам се дешава. Неке ствари могу изићи на добро.
  7. Дохалкидонци треба да прихвате православно исповедање две природе и воље у Христу, а време за то се испуњава.
  8. Ово је толико велика ствар, пред Богом пре свега.
  9. ШАПИЋ: Покренућу иницијативу да Кућа цвећа постане музеј српске историје, а Јосипа Броза да вратимо Хрватима у Кумровец WWW.NOVOSTI.RS ПОКРЕНУЋУ иницијативу да једном за свагда завршимо са том Кућом цвећа, и да Јосипа Броза вратимо тамо у Кумровец, одакле је дошао, а да Кућа цвећа буде место где ће почивати...
  10. @Bokisd Апостоли су бацали коцке, верујући да између једнаких могућности одлуку доноси Бог. Закон вероватноће јесте важна одлика нашег постојања. Квантна механика барата таквим принципом, јер се квантне честице понашају као ентитети са више могућих резултата својстава. На пример, квант као новчић може да покаже писмо или главу када га детектујемо. То својство код кванта јесте његов спин, који може бити леви или десни. Апостоли су веровали да Бог тренутно дејствује у избору резултата. Слично томе, квантна механика тврди да избор квантног стања делује целим просторвременом кроз цели космос. Тој тврдњи супротставио се Ајнштајн, јер није сматрао да било шта може деловати брже од светлости, а камоли тренутно целим космосом. Због тога је предложен експеримент где се из једног атома избаце два фотона у супротне правце. Ова два фотона су послата такорећи леђа од леђа, тако да садрже повезана својства, у смислу да када детектујемо фотоне увек један има леви а други десни спин. Проблем настаје када квантна физика тврди да фотони нису имали одређени смер спина све док нису детектовани. То је узнемирило Ајнштајна, јер то значи да када детектујемо један фотон, тада истовремено други фотон такође задобија одређени смер спина. Са обзиром на могућу неограничену удаљеност између два фотона и да дејство делује тренутно међу њима, Ајнштајн је то назвао сабласним. Међутим, показало се да је то стварност нашег постојања. Осмишљен је и спроведен експеримент који то доказује. Ајнштајн је ту погрешио. Предлог тог експеримента изнео је Џон Бел, а сама та идеја како експеримент функционише, од неких физичара је названа највећим научним открићем. Зато су нам у помоћ потребни Апостоли, како бисмо озбиљно размотрили и разумели ту важну чињеницу нашег постојања. Размотрићемо експеримент из апостолске перспективе и донети закључке у складу са законом на који су се Апостоли ослањали приликом бацања коцки. Ново доба физике подразумева да се суочимо са чињеницом да постоји извесни избор из неодређености и да тај избор делује тренутно целим космосом.
  11. Москва је данас установљеним каналима преко Минска предала Кијеву захтев за хапшење и изручење свих одговорних за терористичке нападе у Русији, укључујући и шефа СБУ, Василија Маљука. Објављено званично на руским државним медијима.
  12. Milan Nikolic

    Ljubav izvan braka

    @Ćiriličar Рекао бих да си мало оштрији али 100% у праву.
  13. Раставља човек ракету Storm Shadow. Telegram: Contact @intelslava T.ME 🇷🇺🇺🇦 Storm Shadow Showdown, Not long ago, another missile of this type came into the possession of the Russian military in good condition for study.
  14. Milan Nikolic

    БРИКС

    Председник Србије Александар Вучић позван је да као специјални гост присуствује самиту БРИКС 2024 Србија је прва европска земља која је позвана да присуствује самиту ове међународне, политичко-економске групације која обухвата важне светске економије: Русију, Бразил, Индију, Кину и Јужноафричку Републику, Египат, Етиопија, Иран и Саудијска Арабија. Самит се одржава у октобру у Казању. https://sputnikportal.rs/20240330/sputnjik-saznaje-vucic-pozvan-da-bude-specijalan-gost-na-samitu-briksa-1170506974.html
  15. Milan Nikolic

    Ljubav izvan braka

    @MilenaL Незгодна ситуација. Само пази да се не окрену сви против тебе, као да измишљаш итсл. Јер не знаш ништа о тој жени.
  16. Треба ово преслушати, изузетно јаке речи, поготово о пресељењу титовог гроба.
  17. Milan Nikolic

    Ljubav izvan braka

    @MilenaL Ако нисте стигли до тога шта конкретно хоће, шта би онда могла саопштити његовој жени да је урадио неприлично што би могло растурити њихов брак?
  18. Milan Nikolic

    Ljubav izvan braka

    Како год да се зове тема, било би шкакљиво, да ли љубав или секс изван брака. Секс је у суштини љубав, али често није то из многих разлога. @MilenaL Милена, треба да пазиш на незгодне ствари и могућности код њиховог брака, да не доживиш још неке непријатности. Кад би некако познавала жену и онда да јој кажеш, да видиш да ће то бити од користи.
  19. @Владимир Владимирович Цар1 А тебе секу негде тамо далеко, нећеш рећи где на Западу.
  20. Само да је без глутена.
  21. @Владимир Владимирович Цар1 Да макар погледаш о чему је тема, ти оплео одмах по Вучићу. Шта ће бити ако пред Богом буде да је Вучић праведник, разумем да се то Кезићеви фанови не питају.
  22. Јаки аргументи Милице Ђурђевић.
  23. 🇷🇺 Терористички напад на Крокус. Шта је ново до овог тренутка: ▪ Број умрлих, према различитим изворима, порастао је на 133 (подаци руског истражног комитета) или 143 (подаци Маргарите Симоњан) ▪ У болничким креветима је 107 рањених, међу којима 3 деце. У изузетно тешком стању је 16 особа, укључујући 1 дете. Стање многих пацијената се постепено побољшава ▪ Путин се обратио Русима: Приведено је 11 оптужених, укључујући 4 извршиоца, сви ће добити праведну казну - укључујући и оне који стоје иза терориста ▪ Украјински траг: стрелци су се возили ка Украјини с разлогом - тамо им је био припремљен „прозор“ и било је „одговарајућих контаката“. Многи руски политичари су оштро говорили о овој теми, директно повезујући терористички напад са Кијевом. ▪ Пронађен је члан групе Пикник, која је кобног дана требало да наступи у Крокусу: према извору РИА Новости, шеф продукције се сакрио у свлачионици, а затим изашао кроз подрум ▪ Супротно гласинама, терористи нису и немају руско држављанство, уверавало је Министарство унутрашњих послова Руске Федерације. Сви извршиоци терористичког напада су странци ▪ Крви за рањене има довољно, рекла је потпредседница Владе Голикова, али Московљани и даље стоје у вишесатним редовима на донорским пунктовима. „Не могу да седим код куће, шта ако моја крв некога спаси“, рекао је један од волонтера за РИА Новости ▪ Нова рунда дискусије око смртне казне: Слуцки је позвао да се „направи изузетак од мораторијума за терористе“. Јединствена Русија је обећала да ће дубоко проучити тему и „донети одлуку која ће одговарати расположењу друштва“ ▪ Ручно се растављају рушевине Крокуса - планине искривљеног метала. Цвеће се преноси на спонтане споменике у Москви, другим градовима Русије и иностранства у бескрајном току. https://t.me/intelslava/56477
×
×
  • Креирај ново...