Jump to content

Лидија Миленковић

Члан
  • Број садржаја

    6718
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    7

Последњи трофеј

Лидија Миленковић је имао/ла садржај са највише реакција!

О Лидија Миленковић

  • Рођендан 04/08/1966

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Kragujevac

Скорашњи посетиоци профила

55418 посетилаца

Лидија Миленковић's Achievements

  1. Sutra operišu moju majku. Izuzetno teška i neizvesna operacija. Persida, molim vas za molitvenu podršku.

    1. Плаво Небо

      Плаво Небо

      Како је прошла операција?

    2. Лидија Миленковић

      Лидија Миленковић

      Kaže doktor da je sve bilo onako kako su planirali, iako je bila izuzetno komplikovana aneurizma. Sada je u šok sobi, spava i na respiratoru je. Kaže da je to uobičajena procedura za takve operacije. Treba sa glavnomsestrom da se čujemo oko 20h.  Hvala ti. 

  2. Sutra operišu moju majku. Izuzetno teška i neizvesna operacija. Persida, molim vas za molitvenu podršku.
  3. Ovo moje „саосећајне" ne treba da stavljaš pod navode, jer JESU saosećajne. Šta više, proživljene uz osobu koju neizmerno volim. Da li bi bio ovako pun prezira i osude da je u pitanju neko tvoj, ili možda ti lično? Kažeš "Грех је грех". Slažem se, i osudjujem greh, ali ne i grešnika. Šta ćemo sa ostalim gresima? Hoćemo li satanizovati i one koji se prežderavaju, koji su lenji, koji zavide? Protivnik sam prajda i nametanja LGBT ideologije, ali i mržnje i pozivanja na linč.
  4. @Dragi Bravo, Dragi, potpisujem! Koliko je samo užasa, stida, straha, nemog krika u samoći svog bića trpela nesrećna dušica spoznavajući svoj hendikep, različitost, grešnost, nenormalnost, kako god nazvali homoseksualnost? Koliko negiranja, pokušaja da se prevaziđe, strahova da drugi ne primete šta im se događa, koliko strepnji, bojazni od odbacivanja, osuđivanja, koliko griže savesti, koliko brige da ne povrediš porodicu, da ih ne razočaraš? Koliko pokleklih pod tim bremenom koji su, u krajnjem očajanju, odbačeni, prezreni, osuđeni, digli ruku na sebe? Sreća što je zadnja Božja, jer da je ljudska istrebili bismo se. Ono: " Pod mač, bato"!
  5. @Плаво Небо Klasično sam kuvala, samo bez zaprške. Odvadila sam zrna koliko mi je trebalo (otprilike duplo više, nego što sam imala kikirikija), pa sa dolivala po malo vode iz pasulja, dok nisam bila zadovoljna gustinom. Ostatak pasulja u šerpi sam zapržila i napravila ručak. I suštini, osnovna masa su kikiriki izmleven jakim blenderom ili štapnom mikserom (da bude kao puter od kikirikija) i samleven pasulj. To ti je baza, a onda začinjavaš po ukusu. Moja deca vole origano, muž voli baš ljuto, ja blaže, tako da podelim bazu u više posuda, pa začinjavamo po ukusu. Veoma je zahvalno za dane kad postom na vodi.
  6. Pečen kikiriki samleti u jakom blenderu ( da bude skoro kao kikiriki puter ). U to dodati kuvani pasulj, so, biber, kurkumu, suvi začin, malo peršuna (to sam ja stavila), i šta god voliš od začina, pa sve to zajedno izmelješ. Probaš i podešavaš ukus sve dok ne budeš zadovoljan. Meni odgovara odnos kikirikija i pasulja, otprilike 1:2, ali to je individualno. Javi utiske, ako budeš pravio.
×
×
  • Креирај ново...