Jump to content

нисамраја

Члан
  • Број садржаја

    4
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by нисамраја

  1. Овај форум годинама пратим и сматрам га врло озбиљним. Скренуо бих пажњу администраторима да се удаљавање од теме, о којој се дискутује не дозвољава, јер то форум чини четом, и делује неозбиљно. А то се више пута дешавало и раније. Да се вратимо на тему. Велика је радост што ће сутра сви творбеници Цркве бити сабрани пред спомен храмом свих светосаваца: наш Патријарх,наши архијереји, наше свештенство и монаштво и наш верни народ. Последњих недеља је свако по својој савести и својим даровима улагао труд у борби са џендер идеологијом зла и процесима њене инсталације у друштвено-политичко-правни систем наше државе: Патријарх и архијереји на свој начин, свештенство и монаштво на свој, народ масовном сабирањем у првопрестоном граду на свој. Уџбеници биологије са џендер додацима су од 1.септ.већ у школама. Документа по вртићима са новом формулацијом родитељ 1 и родитељ 2 су већ у употреби. Глас народа,глас Божији. Наш Патријарх,наши архијереји,свештеници и монаси из хоризонтале Крста- народа Божијег црпе снагу. Промотери џендеризма су све више разбешњени, а њихови медији све огољеније обрушени на све који чине нашу Цркву. Потребно је много молитвене подршке нашим оцима, којима је дато да управљају прамцем Цркве, да из сутрашњег свенародног сабрања у литију и на молебан извуку снагу да се коначно један вишедеценијски низ лошег односа власти (која год да је) према вредносном систему сопственог народа почне да мења. По мом скромном мишљењу, управни део наше Цркве би могао да оформи посебан орган правника, психолога, политиколога и других умних људи, који би се најозбиљније бавио и најмањим покушајем угуравања џендер идеологије и спречавањем истих. Правни систем је већ заражен траговима ове идеологије кроз већ донете законе или допуне и измене закона. А нови се увелико спремају. Мислим да би се требало посебно позабавити кроз организовану јединицу Цркве за реалне патње и проблеме браће мужеложника и сестара женеложница и то би био прави пут у обрачуну са џендер агресивцима.
  2. У овој тешкој проблематици живота постоје и међу нама, који себе препознајемо као црквене, по мом мишљењу два скретања, а тога је било и раније. Једно скретање је некултурно јавно и острашћени нападање Српског Патријарха и Архијереја јер су рекли или нису рекли, учинили или нису учинили. Друго скретање је такође острашћено "брањење" Српског Патријарха и Архијереја у форми острашћеног нападања на оне међу нама,који искажу своје незадовољство са претходно наведеним. Намерно кажем међу нама, јер овде се заборавља да смо такви какви смо сви Црква Христова и духовна деца и Српског Патријарха и Архијереја и сви треба да се усавршавамо. Нажалост, речник неких свештеника,активних онлајн, су биле толико непастирске и ружне, што би глобалисти назвали говором мржње. Као да смо Српском Патријарху ми потребни да га бранимо или учимо. Предложио бих да престанемо са расипањем енергије на узајамна вређања и вербалне окршаје и да свако од нас да свој допринос у супротстављању овом злу. Људи, минут до 12. Законима по свом кроју већ на мала врата улазе у наше животе, Евро тзв. прајдом хоће то да преокрену у јуриш на наше животе на велика врата. Уозбиљимо се.
  3. Није шетња у овој теми главни проблем. Прајдовање по улици на европском нивоу је окидач. Много већи проблем је оно што из прајдовања произилази: степ бај степ законодавно се укорењује антихришћански систем образовања и васпитања, нове дефиниције брака и породице, нове дефиниције шта је говор мржње и шта није слобода изражавања. Власт се бахато,често и дрско односи чак и према сопственим гласачима (у јучерашњој, кажу упућени у масовне скупове, заједници од 100000 људи, многи за овај мандат ове власти пролетос и гласали), називајући их издајницима, бедницима, петоколонашима и сл. Власт је та која је директно одговорна за друштвено-правне постепене измене и власт ће морати да промени своје понашање према сопственом народу, јер је од тог народа и изабрана.
  4. Брате, Крсни ход има сутра по плану у 18. Пажљивије читај шта кажу ова православна удружења што их организују. Европрајд је окидач, а циљ је да наша власт престане са законима на трагу лгтб идеологије и да се законом регулише заштита деце од такве пропаганде и традиционални брак и породица.
×
×
  • Креирај ново...