Jump to content

Владимир Владимирович Цар1

Члан
 • Број садржаја

  152
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Збуњен
 2. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Hadzi Vladimir Petrovic in Настанак и историјски развој учења о Филиокве   
  Владика Данило је одговорио на ово питање овако: филиокве као да Бог Отац има само једну руку,  а нормално је да има две,  која је онда продужена код јеретика РК.  Што би рекао Владика наказа.
  Али када би РК и призналаи Символ Вере како треба, опет би остали јеретици, нагомилало се ту свега и свачега кроз историју довољно је ући код њих у цркву и све је јасно.
 3. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на Родољуб Лазић у Vijesti, video-reportaže, članci, komentari i informacije iz KC, Rima i Vatikana   
  Свашта нешто. Свакако екуменистички и постпатристички, што ће рећи либерално...
  Овде су учесници и предавања. Било је и неколико наших. Епископ Максим, Микоња, Ромило Кнежевић, Александра Стевановић, Андреј Јефтић, Срећко Петровић, Тодор Митровић... 
  https://iota-web.org/wp-content/uploads/2023/01/Volos-2023-Conference-Program-Draft-FINAL.pdf?fbclid=IwAR24toU5ZGNQSCxCrMtc8k7poU96GdUMP7pDPQdLHiBIWLHxKTGi6aLF-WU
  Укуцај "serbia" u "find" и наћи ћеш наше учеснике.
   
 4. Збуњен
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Пантелејмон Нови in Грађански рат у Украјини   
  Epifaniy: Patriots must abandon their "Russian" patron saint
  SPZH.NEWS Dumenko said that Ukrainians should nix their heavenly patrons if those are related to the Russian Church. Ко  је довео овога ненонармалног? Па ово је страшно шта човек прича а као владика.
 5. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  Пре једно два месеца је умро кипарски првојерарх и ево  како се обратио Пареијарх Кирил.
  On November 7, 2022, Archbishop Chrysostomos II of Nea Justinian and All Cyprus reposed in the Lord at the age of 82.
  As the interim acting head of the Press Office of the Patriarch of Moscow and All Russia, V. Legoyda, informed, Patriarch Kirill of Moscow and All Russia prays for the repose of the soul of the deceased Archbishop Chrysostomos, so that his sins may be forgiven, whether voluntary or involuntary.
  At the same time, according to V. Legoyda, Patriarch Kirill regrets that in the last years of Archbishop Chrysostomos’ service on the throne of the Primates of the Church of Cyprus, they were tarnished by his unilateral recognition of the schismatics in Ukraine, which had a negative impact on the relations between the Russian Orthodox Church and the Orthodox Church of Cyprus, the Press Office of the Patriarch of Moscow and All Russia said.
  Наша Црква се није ни огласила у јавносоти, тако да по вама ревнатељима испада да је РК у једниству са СПЦ и РПЦ. Али неће бити да је тако него  се и РПЦ и СПЦ понашају одговорно и предањски.
  Археипископ је отишао у раскол и тако му се и обраћају или необраћају јер се ради о Цркви, а у овом другом случају са РК је дипломатија.
   
 6. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на Bokisd у Novi argumenti protiv novog kalendara   
  Главна одлика Јулијанског календара јесте да је непосредно везан за израчунавање датума слављења наше Пасхе и Васкрса и основна поставка утврђена на 1.Васељ.Сабору јесте да мора увек да пада после Јеврејске пасхе и зато је то дато Александријској цркви да израчунава јер је Александрија била позната као центар научних астрономских истраживања и они су и први направили Пасхалне таблице за неколико десетина година унапред са тачним датумом слављења Васкрса.
  Проблем са Григоријанским календаром јесте да ако се он користи за израчунавање датума наше Пасхе она може да пада и пре Јеврејске пасхе и такво израчунавање је канонски санкционисано, на пример све ПЦ које су на Григоријанском календару остале су ипак на томе да се Пасха и Васкрс славе и даље по старом Јулијанском и тако су избегле да падну под канонску осуду и одлуку 1.Васељ.Сабора о томе када треба цела Црква да слави Васкрс.
  Чак и тај Миланковићев календар има проблем сличан проблем као и Григоријански јер ако се користи за израчунавање датума Васкрса може исто да падне и пре Јеврејске пасхе.
 7. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  Вас двојица поредите бабе и жабе. Овде нико данас, наравно ни Патријарх  не брани нити издаје Православље, које се брани у Украјини буди узгред речено,  оружјем, а не приликом посете Папи. Већина Владика данас је против Уније. О којој је па еклисиологији реч овде да је поремећена? У ствари о чему уопште причате  кога браните и од чега? Од папе кога су сами РК понизили?
 8. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  `Ако знамо да Вартоломеј и Фрања одавно раде на томе да се 2025. године дефинитивно постигне договор да сви хришћани празнују Ускрс истог датума, делује као да је и ова патријархова изјава у функцији померања "Овертоновог прозора" до позиције да се сви хришћани сматрсају  члановима једне Цркве.`
  Е па претара га брате, нема никаве везе са упокојеним бившим папом, него ти ту нешто повезујеш без везе. Иначе ако је Вартоломеј  отпао то је његов проблем. Признао је и криминалце као Цркву што не би мењао празновање Ускрса.
  Сви ми одлично знамо да РК нису Црква али вероватно би ти исто ово писао да си Патријарх, пусти то.
   
  Свети Марко Ефески је Папу поштовао у куртоазном обраћању у истом смислу као Патријарх тако да не треба овоме придавати неки значај.
  Да, и нису признали Косово у Ватикану и са РПЦ имају исти однос као са Вартоломејом, није све црно бело.
 9. Хахаха
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Hadzi Vladimir Petrovic in Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  Родљуб поредити са инославнима је бесмислено. Камо среће да су нам богослови православни као Родољуб и да имају занње и да су начитани, да поштују митарства, , морал, календар, да су против екуменизма какав имамо. 
 10. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Hadzi Vladimir Petrovic in Грађански рат у Украјини   
  И док се РК папа извињава смаозвани источни папа дрвље и камење на РПЦ.
   
  Bartholomew: Russian Church has sided with Putin, promotes actively the ideology of Rousskii Mir | Orthodox Times (en)
  ORTHODOXTIMES.COM Ecumenical Patriarch Bartholomew made a resounding condemnation of the war in Ukraine in his speech at the... На интернет гласилу ГПЦ у Америци одакле  долазе васељенски патријарси у задњих 100 година правдају репресију и криминалне радње против православних верника једине канонске Цркве у Украјини УПЦ, сликају руске пасоше поред Патријарха Кирила као доказ.
  Russian propaganda material in churches of the UOC of the Patriarchate of Moscow (PHOTO)
  ORTHODOXTIMES.COM The Ukrainian Security Service (SBU) has recently been conducting research on Orthodox churches belonging to the...
 11. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in Непоштовање српских жртава   
  Бора Чорба би се увек продао за 100 еврића, треба га разумети. Још је и тежак алкос. А певачи то причају да навијају за конобаре због будуће тезге.
  Разумем и то да су се људима смучио фудбал због наше екипе, најгори смо били једино је Катар био лошији, а и они офарбани Бразилци на челу са Неимаром, мада то није разлог да би неко навијао за комшије .
  На полувремену са нама  десет Бразилаца истрчи на терен, а Неимар остане да се слика док излази и навлачи дрес. После судија звизне почетак,  а он клекен да везује пертле, а ми га уредно чекамо, додајемо се у шеснаест.   Добро му нису тражили аутогрампосле пораза.
  Уопште, сада ми је јасно зашто има онај канон да хришћани не иду у позориште, то се односи и на СП  где је тешка корупција и не треба ни да се гледа,  ђавоља работа је то. Ено било је како је Платини намештао са Саркозијем да Катар буде домаћин, уговри од по 200 до 300 милиона долара а у ствари се перу паре.
 12. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in RUSSIA vs USA   
  .и погледајте само CV тих људи са Запада....ти са Запада су завршили најбоље школе и имали најбољи тренинг који постоји у наше време, дакле интелигентни као луцифер,
  ти си озбиљно пролупао
  боље читај Пролог него што постављаш ове будалачтине које везе неају с Црквом. Добро ти је рекао Билбија иди се кандидуј,  ако толико волиш политику и смарај оне који прате то.
  Иначе боље Додик него ова друга глупача, ако је то уопште и важно за некога ко иде у Цркву.
 13. Хахаха
 14. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in Грађански рат у Украјини   
  Који си ти лик, то је још од 24 фебруара, вадиш ствари из контекста, али ви ујкице не знате боље него да провоцирате и подмећете. Проблем у Украјини је екипа поунијаћених која мрзи православне до смрти тј екипа као ти, а не Патријарх Кирил.
 15. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from dilic in ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  Иначе папа је ту мали проблем, много је већи овај који је још формално међу православнима, а у ствари одавно је јеретик и ровари и цепа Цркву.
  Phanar head: Ecumenism is a blessing and an opportunity for reconciliation - UOJ - the Union of Orthodox Journalists
  SPZH.NEWS  
 16. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  Лупеташ. никаве чињенице него ноторне лажи износиш. Председник Србије нема ма баш никаквог утицја на Цркву. Црква само може да му помогне он то зна и он то злоупотрбљава, али и ти исто тако.
  Иначе проблем у Цркви је да постоји екипа као Боксид и Родољуб  и борба за вечеру и ти којима је важније лично спасење и его него страдање свог народа и онда тражите длаку у јајету код Патријарха Кирила, Патријарха Порфирија, Путина, па следствено  томе нико вам не ваља само сте ви паметни.љуби вас мајка.
 17. Свиђа ми се
 18. Не свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на Родољуб Лазић у ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  Читав проблем за Православље кренуо је од почетка 20. века са Фанара који  је послушно оруђе у рукама Запада и  тројански коњ у Православљу. Докле год је (овакав) Фанар, са мноштвом јеретичких ставова и учења, први у Православљу (екуменизам је највидљивији), неће ваљати. Биће све горе (ако је то уопште могуће). Насушна потреба, БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ Православне Цркве јесте да се Фанар (и његови послушници у другим помесним православним Црквама) осуди за јерес(и) и престане да буде први међу једнакима у Православљу. Проблем је што је и Руска Црква у свом врху екуменистичка, а додатно је у проблему јер у овом рату пружа подршку Путину који је на Западу претворен у новог Хитлера. Тако да је тешко наћи реалну снагу/снаге и ауторитет који би извукли Православну Цркву из кошмара у који је уведена. 
 19. Радостан
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на Родољуб Лазић у ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  Што се мене тиче, свеједно ми је. Од 1054. године сви су антипапе.
 20. Не свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Милошшш in ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  Налупетао си се право. Нико не контролише Патријарха пишеш глупости као они борба за вечеру балкан инфо, екипа која само продаје веру за вечеру. Срам вас било.
 21. Свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Вилер Текс in ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  Налупетао си се право. Нико не контролише Патријарха пишеш глупости као они борба за вечеру балкан инфо, екипа која само продаје веру за вечеру. Срам вас било.
 22. Не свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на dilic у ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ?   
  У овој држави одлучује један човек и његова партија о свему. Ако одлучи да га доведе као што је довео Европрајд довешће га. Може контролисати и демонстрације против, може чак преко медија који су сви под контролом медија да убеди да није дошао иако је дошао, да га није примио и ако га је примио. Порфир би поступио исто као и кад га је прошли пут, а многи које они контролишу урадили би исто. И шта се ту безвезе млатите. Урадиће како они хоће или како им се каже
 23. Тужан
  Владимир Владимирович Цар1 got a reaction from Violetta Valery in Ja sam Dragi   
  па каже да ће да пријави Шолцу јер су му дирали Немачку. Ало пријатељу, ако је теби то нормално онда о чему ми причамо. Али теби је то нормално, јер ти ниси Србин, нити си православан, и ти си нека секта као и он, тако да.То је једна добра ствар овде, ако неко претера онда га склониш и не читаш глупости.
 24. Хахаха
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на Dragi у ТВ Храм - Одговор духовника: Поглед на Еуро прајд   
  Ne brini, naćićemo joj puno ime. A svakako nije istina što je govorila o Nemačkoj. To su nehrišćanske klevete.
  Ne znam, ljudi, šta vam je ovo : ubij, kolji, zakolji - ovo ni u srednjem veku nismo imali. Zar ste toliko slabi, da bi rođenu decu streljali? 
 25. Не свиђа ми се
  Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на Dragi у ТВ Храм - Одговор духовника: Поглед на Еуро прајд   
  I meni je bila čudna, jer za takve primere nisam čuo ovde kod mene u švapskoj dijaspori. A nema istine, gde moramo da argumentujemo lažima i prevarom.
  https://youtu.be/-wLzYgbyTiQ
   
  Šormaz: "Srpska mama iz Nemačke" je Ruskinja iz Humanitarnog centra u Nišu
  RS.N1INFO.COM "Srpska mama iz Nemačke", koja je navodno platila kaznu jer je odbila da sinu obuče haljinu, u stvari je Ruskinja zaposlena u ruskom Humanitarnom centru u Nišu, objavio je na Tviteru...  
×
×
 • Креирај ново...