Jump to content

trisveta

Члан
  • Број садржаја

    4
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

trisveta's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

0

Форумска репутација

  1. trisveta

    Препоруке књига

    Ako neko može da preporuči razne knjige sa duhovnom i religioznom tematikom, bila bih veoma zahvalna. Želim da počnem da čitam knjige iz te sfere, ali ne bih baš sve što se plasira, pa bih volela da mi baš pomognete vi, produhovljeni ljudi. Ovo nije sajt fokusiran na knjige, ali sam našla neke zanimljive naslove, iako mi se čini da se ne tiču baš svi teologije: Teologija | ePonuda.com WWW.EPONUDA.COM Teologija - Uporedite cene proizvoda na portalu ePonuda.com! mada ako je nekome poznata neka knjiga sa ove liste, slobodno recite da li Vam se svidela. Hvala unapred na pomoći!
  2. trisveta

    Мисао дана...

    "Možda Bog želi da upoznaš mnogo pogrešnih ljudi pre nego što upoznaš pravog i na tome ćeš mu, kada se to bude desilo, biti zahvalna." – Gabrijel Garsija Markes
  3. Depresija je jedna ozbiljna bolest, a većina se ovde ponaša kao da će ona nestati sama od sebe i da je to plod nečije sebičnosti. Kao da neko želi da bude depresivan (osim tinejdžera koji glorifikuju mentalne bolesti, pa posle skontaju da depresija nije samo oblačenje u crno i slušanje emo bendova). Član je tražio savet i pomoć, a ne pridiku. Mislim da je psihoterapija jedan od dobrih početaka. Svakako, iznalaženje snage da se malo pokrene, izađe u svet. Svačija depresija je individualna i treba da se leči na odgovarajuće načine, ali meni je pomogla šetnja u prirodi, samo sa svojim mislima. Takođe, porodica i prijatelji nisu baš uvek najbolje pribežište, ali ako imate otvoren i zdrav odnos, slobodno im se obrati. Priča uvek pomogne, zato preporučujem psihoterapiju, jer je uvek mnogo lakše reći nešto potpunom strancu.
×
×
  • Креирај ново...